Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού κύριοι η λίστα της ντροπής.....

Σίγουρα θα έχουμε διάψευση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τους Ηλία Κασιδιάρη με το ατράνταχτο επιχείρημα: "μην πιστεύετε ότι βλέπετε ότι ακούτε και ότι νιώθετε. Είναι όλα ψέματα." Υποτιμώντας την νοημοσύνη μας , εξοργίζοντας τον κάθε λογικό άνθρωπο.
Και κάποια κωθώνια θα τον χειροκροτήσουν κιόλας αφού ζουν στην δική τους ζώνη του λυκόφωτος,  διατηρώντας κυρίαρχη τη παράλογη φωνή όλων των νεοναζιστών. Για αυτό οι χειροκροτητές είναι πιο επικίνδυνοι από όλους !!

Παρακάτω παραθέτω μερικές από τις πολλές φασιστικές επιθέσεις (αδύνατο να καταγραφούν όλες) που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες.
Αν θέλετε πατήστε την ετικέτα Δελτίο Βίας για να δείτε αναλυτικότερα την κάθε περίπτωση.

Επιθέσεις σε μετανάστες και μειονότητες
* Στις 10 Μαΐου ομάδες φασιστών σε μηχανές ξυλοκοπούν τέσσερις Αιγύπτιους, από τους οποίους οι τρεις τραυματίζονται σοβαρά.
* Την πρώτη μέρα του Ιουνίου μηχανοκίνητη πορεία από μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθεται σε μετανάστες στη συμβολή Πειραιώς και Κωνσταντινουπόλεως. Δύο Πολωνοί και ένας Αλβανός μεταφέρονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα.
* Στις 2 Ιουνίου 20 άτομα επιτίθενται σε πέντε Αιγύπτιους ψαράδες, την ώρα που αυτοί βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Πέραμα. Τους τραυματίζουν σοβαρά ενώ προκαλούν σοβαρές ζημιές στον χώρο.
* Στις 15 Ιουνίου 5 άνδρες χτυπούν πισώπλατα δύο Ινδούς εργαζόμενους πολυεθνικής εταιρείας έξω από το χώρο τη εργασίας τους στον Πειραιά. Η αστυνομία υποστηρίζει πως το συμβάν… δεν συνδέεται με την κοντινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
* Ανήμερα των εκλογών της 17ης Ιουνίου η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά το αληθινό της πρόσωπο και περνά ένα μήνυμα. Από τη στιγμή που νομιμοποιήθηκε η ύπαρξή της, θα λειτουργεί όπως ή ίδια θεωρεί πως οφείλει για να… διασώσει την ελληνική κοινωνία. Το λεγόμενο bullying εφαρμόζεται με το καλημέρα. Μια “ομάδα”τραμπούκων επιτίθεται σε μετανάστη στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική. Κάποιοι τους παίρνουν χαμπάρι, αλλά διστάζουν να μιλήσουν. Κάποιος από τους τους 15-20 ναζί δεν διστάζει να βγάλει μαχαίρι. Τον τραυματίζει σοβαρά, ευτυχώς όχι θανάσιμα. Η ομάδα αποχωρεί τρέχοντας. Είχε πράξει το καθήκον της.
* Στις 24 Ιουνίου φασίστες καίνε παράγκες μεταναστών στο Κιάτο. Σχεδόν όλες καταστράφηκαν ολοσχερώς.
* Στις 15 Ιουλίου 40 άτομα με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και μαχαίρια τραυματίζουν σοβαρά έναν Αρμένιο, έναν Ιρακινό και δύο μετανάστες από τη Συρία στο Νέο Κόσμο.
* Στις 17 Ιουλίου, Χραυσαυγίτες ισχυρίζονται πως 15 μετανάστες έχουν καταλάβει χώρο που δεν τους ανήκει και αναλαμβάνουν δράση. Η συνέχεια, γνωστή.
*Στις 4 Αυγούστου η Χρυσή Αυγή στρέφεται εναντίον των Τσιγγάνων στο Αιτωλικό της Αιτωλοακαρνανίας. Μια μεγάλη ομάδα προσεγγίζει επιθετικά τους οικισμούς των Ρομά, οι οποίοι απαντούν με πυροβολισμούς. Λίγες μέρες αργότερα πάλι η ίδια ομάδα προπηλακίζει τους συλληφθέντες Ρομά λίγο πριν δικαστούν στο Μεσολόγγι και απαιτεί την αυστηρή τιμωρία τους.
* Στις 7 Αυγούστου η Χρυσή Αυγή “διαδηλώνει” ενάντια στην απόπειρα δολοφονίας και τον βιασμό 15άχρονου κοριτσιού από Πακιστανό στην Πάρο. Πενήντα άτομα περικυκλώνουν το πλοίο όπου βρίσκεται ο δράστης στον Πειραιά, δεν βρίσκουν αντίσταση και κυνηγουν το αστυνομικό όχημα που τον μεταφέρει στα κρατητήρια της Αθήνας. Λίγες μέρες μετά, φέρνει στο τραπέζι πρόταση για την επαναφορά της θανατικής ποινής.
* Στις 10 Αυγούστου η εκδίκηση της Χρυσής Αυγής για το έγκλημα της Πάρου, γίνεται με την πρόκληση καταστροφών σε χώρο λατρείας μουσουλμάνων. Ευτυχώς τα 15 άτομα που προσεύχονταν δεν τραυματίστηκαν, παρά τη συνεχή ρίψη αντικειμένων, μεταξύ αυτών και καπνογόνων.
* Στις 5 Σεπτεμβρίου η Χρυσή Αυγή προχωρά σε μία από τις γνωστές της… “εκκαθαρίσεις” η οποία φυσικά έμεινε ατιμώρητη. Μέλη της συμμορίας του κ. Μιχαλολιάκου αυτή τη φορά επιτέθηκαν σε όσους μετανάστες καθάριζαν παρμπρίζ αμαξιών στους δρόμους της Καλαμάτας. Τους ξυλοκόπησαν άγρια, αλλά η αστυνομία και πάλι αρκέστηκε απλώς στο να μεγαλώσει το ήδη μεγάλο αρχείο της με ανάλογες περιπτώσεις.
* Στις 7 Σεπτεμβρίου ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, με τη συμμετοχή βουλευτή με το προσωνύμιο “Καιάδας”, κάνει γυαλιά καρφιά τους πάγκους μικροπωλητών στο πανηγύρι της Ραφήνας, επειδή δεν είχαν τη σχετική άδεια να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Εκ των υστέρων ο δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε πως είχαν εξασφαλιστεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την παρουσία των μικροπωλητών στον χώρο.
* Στις 8 Σεπτεμβρίου νέος στόχος της Χρυσής Αυγής είναι οι λαϊκές αγορές και φυσικά οι μετανάστες μικροπωλητές. Στο Μεσολόγγι με μπροστάρη τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, βουλευτή της παράταξης, γίνεται… έλεγχος και όσοι δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τους πάγκους τους, καταστράφηκαν. Συμμετοχή στις επιθέσεις είχε κι ο συνοδός αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
* Στις 10 Σεπτεμβρίου επτά άτομα καταστρέφουν το κομμωτήριο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση Αττικής και μαχαιρώνουν Έλληνα πελάτη του επειδή αντέδρασε. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν και… μολότοφ.
* Στις 14 Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος έδιωχνε ηλικιωμένη από συσσίτιο επειδή δεν ήταν Ελληνίδα, δέκα φασίστες λήστευαν μαγαζί Πακιστανού στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Επιθέσεις – απειλές σε αντιφρονούντες
* Στις 6 Μαΐου ομάδες μελών της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε περίπτερα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη και στα Λιόσια. Προκαλούν φθορές και προπηλακίζουν όσους βρίσκονται εκεί.
* Στις 7 Ιουνίου η Χρυσή Αυγή εκτίθεται και δημόσια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστουκίζει τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ρίχνει νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και τις στολίζει με… γαλλικά και τις δύο. Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον βρει και τελικά δεν πέρασε από αυτόφωρο. Κάπως έτσι γλίτωσε την κράτηση και τη δίκη κερδίζοντας μια σημαντική παράταση χρόνου.
* Στις 9 Ιουνίου οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής στον Νομό Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, επιτίθενται σε αναρχικό στέκι στην Βέροι και τραυματίζουν έξι ανθρώπους. Παρόλα αυτά αθωώνονται.
* Το βράδυ της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, 50 μέλη της Χρυσής Αυγής με μηχανές επιτίθενται στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά και χτυπούν τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καρδαρά.
* Στις 15 Ιουλίου τρεις φασίστες επιτίθενται στο στέκι “Παίρνω Αμπάριζα” στο Γαλάτσι. Πετούν πέτρες και σπάνε την τζαμαρία του χώρου.
* Στις 28 Ιουλίου 20 μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο βουλευτής της οργάνωσης Στάθης Μπούκουρας, άσκησαν σωματική βία στον δήμαρχο Κορίνθου Αλέκο Πνευματικό, αλλά και σε όσους έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Λίγες μέρες νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες του θύματος, φασίστες έριχναν στη θάλασσα όποιον μετανάστη έβρισκαν μπροστά τους…
* Στις 25 Αυγούστου πραγματοποιείται αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Τη στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται έξω από τη Βουλή, ο πρόεδρος τη πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου πήγαν στη Βουλή για να καταθέσουν ψήφισμα που αφορούσε τη συνεχή καταπάτηση δικαιωμάτων των μεταναστών. Στο προαύλιο δέχτηκαν φραστική επίθεση και σπρωξίματα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση. Η αστυνομία αντέδρασε και πάλι καθυστερημένα.
* Στις 5 Σεπτεμβρίου η Χρυσή Αυγή, με επίσημη ανακοίνωση, υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει την προβολή της θεατρικής παράστασης “Αθανάσιος Διάκος: η επιστροφή”. Ο λόγος; Θεωρεί πως προσβάλλεται ένας μεγάλος εθνικός ήρωας της χώρας.
* Στις 8 Σεπτεμβρίου μέλη της Χρυσής Αυγής απειλούν την Νατάσα Μποφίλιου, λόγω παλαιότερων δηλώσεων που είχε κάνει ενάντια στην παράταξη και πληροφορίες κάνουν λόγο για παρέμβαση σε εκδήλωση που γινόταν στον Αυλώνα. Η καλλιτέχνης συμμετείχε πάντως κανονικά, χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Επιθέσεις και απειλές σε ομοφυλόφιλους
* H θέση της Χρυσής Αυγής για τους ομοφυλόφιλους είναι γνωστή. Η ύπαρξη τους και μόνο ενοχλεί. Επομένως είτε αλλάζουν σεξουαλικές προτιμήσεις είτε “πληρώνουν” τις συνέπειες. Η σχετική “προειδοποίηση” μοιράστηκε με φυλλάδια στο Γκάζι, ενώ, όπως συνηθίζεται δεν έλειψαν οι τραμπουκισμοί. Στις 27 Αυγούστου δύο μέλη της Χρυσής Αυγής αποφασίζουν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα και ξυλοκοπούν δύο άνδρες επειδή είναι γκέι. Η αστυνομία και πάλι αναζητεί τους δράστες ενώ αρνείται να συνοδεύσει λίγα μέτρα πιο πέρα τα θύματα, που φοβόντουσαν ότι μπορούσαν να χτυπηθούν και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις