Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η αλήθεια για το ΝΑΤΟ και η αριστερά

Του Κώστα Ανέστου
 Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε πριν 60 χρόνια, το 1949. Στην Ουάσιγκτον, 12 χώρες υπέγραψαν το αρχικό σύμφωνο (ΗΠΑ, Βρετανία, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Γαλλία, Ισλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία και Πορτογαλία).
  • Είναι η πλήρης επικράτησης της στρατιωτικής κυριαρχίας των ΗΠΑ πάνω στις Δυτικές χώρες, που θέτουν έτσι τις ένοπλες δυνάμεις τους κάτω από τον αποφασιστικό έλεγχο του Αμερικανικού Πενταγώνου.
  • Όλες οι παραπάνω χώρες, υποχρεώνονται (με το σχέδιο Μάρσαλ), να υπογράψουν διμερείς στρατιωτικές συνθήκες με τις ΗΠΑ, για όλο τον εξοπλισμό τους.
  • Δημιουργείται μια τεράστια πολιτική, στρατιωτική και οικονομική εξάρτηση.
  • Η δημιουργία του ΝΑΤΟ στην αποκορύφωση του «ψυχρού πολέμου», εκφράζει για μια ολόκληρη περίοδο εδώ και 60 χρόνια, την επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού και πάνω από όλα του αμερικάνικου.
  • Το ΝΑΤΟ και η άμυνα του «ελεύθερου κόσμου», ήταν το πρόσχημα για μια σειρά επεμβάσεις και την εδραίωση της αμερικανικής ιμπεριαλιστικής εξάρτησης σε όλο τον κόσμο.
Η ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ
  • Είμαστε κοντά στο τέλος της «Δημοκρατικής» κυβέρνησης Πλαστήρα, είχε προηγηθεί η εκτέλεση του Μπελογιάννη και άλλων αγωνιστών της Αριστεράς. Το ΚΚΕ είναι εκτός νόμου.
  • Στις 18 Φεβρουαρίου 1952, με τη μορφή του επείγοντος έρχεται στη Βουλή η ένταξή μας στο ΝΑΤΟ. Συνοπτικά και σε λίγες ώρες παίρνεται η απόφαση, με συντριπτική πλειοψηφία. Ο νόμος 1982/52 πανηγυρίζεται δεόντως από σχεδόν όλο το φάσμα της Βουλής και το παλάτι.
Η αντίδραση της Αριστεράς
  • Η μόνη πολιτική δύναμη που αντέδρασε, ήταν η ΕΔΑ με τους 9 βουλευτές της, με επικεφαλής τον Γ. Πασσαλίδη. Επίσης, καταψήφισε και ο αριστερός ανεξάρτητος Μιχάλης Κύρκος. Ολοι οι παραπάνω χαρακτηρίστηκαν και αποδοκιμάστηκαν ως προδότες, μιάσματα, ΕΑΜ-Βούλγαροι κ.λ.π.
Το ΚΚΕ από την παρανομία, με απόφαση της 4ης Ολομέλειας, καταγγέλλει τη συμφωνία και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η χώρα υποδουλώνεται πλήρως στους αμερικάνους. Είναι ζήτημα αν η Ιστορία μας γνώρισε άλλη πιο κατάπτυστη ατιμωτική και προδοτική συμφωνία».
  • Αμέσως δημιουργούνται οι βάσεις στην Ελλάδα. Κυβέρνηση ήταν το κόμμα «Ελληνικός Συναγερμός» του Παπάγου. Ηταν η πρώτη Ελληνοαμερικανική Συμφωνία 12/10/1953. Ταυτόχρονα μπαίνει και η Τουρκία στο ΝΑΤΟ. Από τότε αρχίζει το ξέφρενο «παιχνίδι» των εξοπλισμών και στις δύο χώρες. Διαχρονικά, η Ελλάδα με την Τουρκία είναι οι καλύτεροι «πελάτες» στρατιωτικού υλικού από τις ΗΠΑ.
  • Και σαν μην έφταναν όλα αυτά οι νέοι πάτρωνές μας απαιτούν και επιβάλουν τη συμμετοχή της Ελλάδας στον βρώμικο πόλεμο της Κορέας που οδήγησε τελικά στη διχοτόμηση της χώρας αυτής.
Η ΕΔΑ μάταια φωνάζει για «αυτοδιάθεση των λαών, η κάθε χώρα να καθορίζει και να χτίζει το μέλλον της».
Η ελληνική κυβέρνηση στέλνει συνολικά μέχρι τη λήξη αυτού του πολέμου (1955), 10.225 Έλληνες φαντάρους.
Στο βρώμικο αυτό πόλεμο, που η Δεξιά τον είχε τιμή της και καμάρι της σκοτώθηκαν άδικα 186 Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικοί και υπήρξαν 610 τραυματίες.
Η ιστορία του ΝΑΤΟ ως παγκόσμιο «χωροφύλακα» είναι γνωστή. Ο ρόλος του στην επτάχρονη δικτατορία της Ελλάδας, τη αμέριστης στήριξής του στις δικτατορίες της Τουρκίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας.
Τη δημιουργία παραστρατιωτικών μηχανισμών σ΄όλους τους στρατούς που ανήκαν στο ΝΑΤΟ. Για την Ελλάδα η «οργάνωση» αυτή είχε τον κωδικό «Κόκκινη Προβιά», «Γκλάντια» στην Ιταλία κ.λ.π.
Ο ρόλος του ΝΑΤΟ  στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό, ήταν καταλυτικός. Ο διαμελισμός της Κύπρου ήταν έργο δικό του. Το ΝΑΤΟ, όχι μόνο δεν απέτρεψε την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, αλλά αντίθετα, την διευκόλυνε με όλα τα μέσα.
Ο Φάκελος της Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ, για να μην μάθουμε ποιοι οργάνωσαν τη δολοφονία του Μακάριου και το γεγονός ότι τα αμερικανικά υποβρύχια μετέφεραν από την Κύπρο στη Σούδα το κλιμάκιο που είχε πάει για τη δολοφονία. Για να μην μάθουμε ποτέ τις λεπτομέρειες πως το ΝΑΤΟ και η CIA ανέτρεψαν τον νόμιμο πρόεδρο της Κύπρου και στη θέση του έβαλαν το ανδρείκελο, που λεγόταν Σαμψών, για να δώσουν το έναυσμα και την αφορμή στους Τούρκους για την εισβολή. Για να μην μάθουμε ποτέ, ποιοι παρεμπόδιζαν τα ελληνικά αεροπλάνα που σηκώθηκαν από την Κρήτη και που θάφτηκαν τελικά στην Κύπρο. Όλα αυτά έγιναν με την αμέριστη συμπαράσταση του ΝΑΤΟ της CIA και των δύο δικτατοριών που ήταν σε Ελλάδα και Τουρκία. Τα συνταρακτικά αυτά προδοτικά και συνωμοτικά γεγονότα, ανάγκασαν (αμέσως μετά την πτώση της χούντας) τον συντηρητικό – δεξιό Καραμανλή να ζητήσει την αποχώρηση της Ελλάδος από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.
Ήταν Αύγουστος του 1974. Η Ελλάδα επανέρχεται στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και τυπικά τον Οκτώβριο του 1980. Λέμε τυπικά γιατί με διάφορους τρόπους, παρατηρητές, συναντήσεις, εξοπλιστικά προγράμματα κ.λ.π., η σχέση υπήρχε.

Η νέα εποχή για το ΝΑΤΟ
  • Μετά τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας υιοθετείται το ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ. Ήδη από το 1992 με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ρώμη και αργότερα το 1999 στην Ουάσιγκτον γίνονται όλες οι αλλαγές στο καταστατικό του ΝΑΤΟ που δίνουν τη δυνατότητα στο όνομα των νέων κινδύνων, π.χ. η ασφάλεια, η τρομοκρατία, η προστασία ροής φυσικών πόρων (βλέπε πετρέλαια και αγωγούς) να επεμβαίνει σε όλο τον κόσμο.
  • Ο πόλεμος της Βοσνίας,  ο ανήθικος βομβαρδισμός και ο διαμελισμός της  Γιουγκοσλαβίας, το ΚΟΣΟΒΟ, οι χιλιάδες νεκροί, τα βομβαρδισμένα σχολεία, νοσοκομεία, ισοπεδωμένα εργοστάσια, είναι ένα μέρος του νέου δόγματος στη γειτονιά μας.
  • Το ΙΡΑΚ, το Αφγανιστάν, η Λιβύη, έχουν πολλά να πουν γι αυτές τις επεμβάσεις.
  • Στη Σύνοδο Κορυφής της Κωνσταντινούπολης το 2004 εκπονήθηκε σχέδιο για την ευρύτερη Μέση Ανατολή (το σχέδιο αυτό βρίσκεται στις μέρες μας σε πλήρη εξέλιξη ΛΙΒΥΗàΣΥΡΙΑàΙΡΑΝ).
  • Στο ίδιο διάστημα το ΝΑΤΟ οργανώνει τις «δολοφονικές δυνάμεις ταχείας επέμβασης». Προχωράει συστηματικά το ΝΑΤΟ ιδιαίτερες συμφωνίες και σχέσεις με χώρες της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής.
  • Στη Σύνοδο της Ρίγας το 2006 εδραιώνει τη συνεργασία με την Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία και Ιαπωνία που ήδη συμμετέχουν στον πόλεμο του Αφγανιστάν. Στο ΝΑΤΟ συμμετέχουν στα πλαίσια του Συμβουλίου Ευρωατλαντικής Συμμαχίας καινούργιες χώρες, είναι το λεγόμενο club των προθύμων. Σχεδόν όλες οι πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μολδαβία, Ρωσία κ.λ.π. Αυστρία, Ελβετία, Σουηδία, Σερβία-ΠΓΔΜ, Βοσνία. Ορισμένες από αυτές τις χώρες συμμετέχουν και σε πολεμικές επιχειρήσεις.
  • Η Μάλτα ήταν στο κλαμπ των προθύμων από το 1994. Με την αλλαγή της κυβέρνησής της και καινούργια απόφασή της αποχώρησε.
ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ
Η πιο δυσάρεστη εξέλιξη είναι ότι με την αμέριστη υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης πέτυχε την αναθεώρηση του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ. Και το ΝΑΤΟ έχει χριστεί έμμεσα ως βασικός μηχανισμός στήριξης και υλοποίησης των «ειρηνευτικών» αποστολών του ΟΗΕ που στόχο έχουν όπως όλοι γνωρίζουμε να ντύνουν με το «μανδύα» της νομιμότητας όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Στην τελευταία  Σύνοδο του Σικάγου επαναβεβαιώνεται η εμμονή των ΗΠΑ στην αντιπυραυλική ασπίδα. Με δεδομένη την αντίδραση της Κίνας και της Ρωσίας η χώρα μας πρέπει να μείνει μακριά από αυτούς τους σχεδιασμούς. Η προηγούμενη υπουργός εξωτερικών η κα Μπακογιάννη είχε σπεύσει να προσφέρει την Ελλάδα σαν χώρα εγκατάστασής τους. Τώρα η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά τι προτίθεται να κάνει; Στην ίδια Σύνοδο του Σικάγου αποφασίστηκε η εναρμόνιση των οπλικών συστημάτων και των μέσων επικοινωνίας.
  • Οι καινούργιες στρατηγικές στοχεύσεις του ΝΑΤΟ σήμερα – (με την επίδραση της παγκόσμιας κρίσης και ιδιαίτερα αυτή του Νότου της Ευρωζώνης) – ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΆΜΥΝΑΣ.
  • Τα μάτια μας πρέπει να είναι ανοιχτά για διάθεση και χρήση Νατοϊκών δυνάμεων για καταστολή «κρίσεων». Βλέπε κοινωνική έκρηξη σε όλη τη Νότια Ευρώπη.
  • Μην ξεχνάμε τη δήλωση που είχε γίνει από το ΥΠΕΘΑ πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, το 2003, στο όνομα της πάλης κατά της τρομοκρατίας.
Νέες συνθήκες – Νέα καθήκοντα
Ο κόσμος όλος βιώνει την οικονομική κρίση ιδιαίτερα στην Ευρωζώνη και ο Νότος της. Οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία. Όσοι θέλουν και μπορούν να προστατευθούν από τα νέα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ήδη το κάνουν, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση στην κάθε χώρα, π.χ. όταν έγινε η επέμβαση στη Λιβύη από τις 28 χώρες του ΝΑΤΟ συμμετείχαν μόνο οι 8.
  • Η Δανία ματαίωσε πρόσφατα την αγορά υποβρυχίων που εντάσσονταν στον σχεδιασμό του ΝΑΤΟ.
  • Πρέπει να φύγουμε από τη λογική «Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας», που ειπώθηκε το 1945 από τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Κανελλόπουλο, στον Αμερικανό Στρατηγό ΒΑΝ-ΦΛΙΤ, κατά την άφιξη του τελευταίου στο αεροδρόμιο Αθηνών, προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία του ελληνικού στρατού κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Και συνεχίστηκε αργότερα με το «Ανήκομεν εις την Δύσιν» του Κ. Καραμανλή και το «Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ» του Κ. Σημίτη. Η αριστερά ήταν και είναι στον αντίποδα αυτής της λογικής. Σε λίγο θα χρειαστεί να το αποδείξει και στην πράξη.
  • Η Ελλάδα είχε συμμετοχή στα γεγονότα της Λιβύης με το «Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Θαλάσσιων Μεταφορών» Π.Ο.Σ.Κ.Ε.-ΣΘΑΜ. Το Κέντρο υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ, συνεργάζεται στενά με το ΝΑΤΟ, ιδρύθηκε το 2004 για τις στρατιωτικές θαλάσσιες μεταφορές για λογαριασμό κυρίως του ΝΑΤΟ.
  • Το ΠΟΣΚΕ-ΣΘΑΜ σε συνδυασμό με την Σούδα έχει τεθεί σε επιφυλακή για πιθανή εκκένωση της Συρίας. Όλες αυτές οι δραστηριότητες πρέπει να επανεξετασθούν από την ελληνική κυβέρνηση εδώ και τώρα. Οι εξελίξεις τρέχουν.
  • Η Ελλάδα πρέπει στις νέες συνθήκες να εφαρμόσει μια νέα πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που θα υπερασπίζεται την εθνική και λαϊκή κυριαρχία στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.
  • Να αξιοποιήσουμε πλήρως τη γεωπολιτική και στρατηγική μας θέση. Είμαστε το σταυροδρόμι των 3 ηπείρων (Ευρώπης-Ασίας-Αφρικής).
  • Να γίνει η Ελλάδα ουδέτερη ζώνη ειρήνης με πλήρη αποστρατικοποίηση για όλη την ευρύτερη περιοχή.
1. Στρατηγικός μας στόχος να παραμείνει η αποχώρηση από όλους τους μηχανισμούς του ΝΑΤΟ.
2. Άμεσα να απαιτήσουμε σαν χώρα: Καμία συμμετοχή στους νέους υπέρογκους προϋπολογισμούς (που αποφασίστηκαν στην τελευταία σύνοδο του Σικάγου).  Είμαστε μια χώρα σε οικονομική κρίση. Δεν θα διαθέσουμε ούτε ένα ευρώ για τέτοιες δαπάνες.
3. Απόσυρση όλων των στρατευμάτων μας από το Αφγανιστάν και όπου αλλού διαθέτουμε.
4. Καμία συμμετοχή από το έδαφός μας σε μελλοντικές επεμβάσεις σε ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ.
5. Όχι στην Αντιπυραυλική ασπίδα και την επαναφορά του ψυχρού πολέμου με τη Ρωσία.
6. Η Ελλάδα να αξιοποιήσει τη θέση στον «πόλεμο» που γίνεται για τους ενεργειακούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή. Άλλος ένας λόγος για να γίνει η Ελλάδα ζώνη ειρήνης.
  • Είναι ανάγκη η χώρα μας να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες της σημερινής παγκόσμιας συγκυρίας για άνοιγμα τέτοιων διακρατικών και πολυμερών συνεργασιών με χώρες από την Λατινική Αμερική, την Αφρική, τον Αραβικό κόσμο και την Ευρασία. Είναι μονόδρομος στις σημερινές συνθήκες.
  • Στη διαδικασία αποδέσμευσης της χώρας μας από το  ΝΑΤΟ, απαιτούνται τουλάχιστον 2 βασικές προϋποθέσεις:
α) Ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και η αναγκαία πολιτική βούληση.
β) Μαζική πλειοψηφία με ισχυρό, ρωμαλέο, αντιπολεμικό κίνημα.
  • Οι δυνάμεις της Αριστεράς πρέπει να εργασθούν επίμονα και μεθοδικά για να γίνουν οι θέσεις και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, κτήμα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Ανέστος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις