Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή 101 στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Τα συμπεράσματα δικά σας

 «Συντρόφισσες κι σύντροφοι,

Εδώ και λίγες ημέρες η χώρα και ο λαός, εκ νέου και με πρωτοφανή ένταση βιώνουν από τη μια βίαιες και προσβλητικές για την εθνική μας αξιοπρέπεια, ξένες παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας και από την άλλη ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, που πατώντας στις παραπάνω παρεμβάσεις επιδιώκει να φιμώσει το λαό, καταδικάζοντας τον σε αργό οικονομικό θάνατο, κατακόρυφη πτώση του βιοτικού του επιπέδου και σε μόνιμο περιορισμό της κυριαρχίας, ώστε να μην αμφισβητήσει την εφαρμοζόμενη εδώ και δυο χρόνια στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού.

Οι ξένες παρεμβάσεις στην ελληνική πολιτική ζωή αφενός συρρικνώνουν δραματικά την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, δηλαδή τους θεμελίους λίθους του συντάγματος, αφετέρου παραβιάζουν τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ. Χωρίς καμία θεσμική νομιμοποίηση και χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο η κα Μέρκελ και ο κος Σαρκοζί έχουν αυτοαναγορευτεί σε εντολείς των λαών της Ευρώπης, αγνοώντας προκλητικά τις συλλογικές λειτουργίες της Ε.Ε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις παρεμβάσεις κρατούν οι δεξιές κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Γαλλίας, ορισμένες κυβερνήσεις κρατών που στοιχίζονται με τη γερμανική κυβέρνηση, το ΔΝΤ αλλά και παραθεσμικοί κύκλοι, διεθνείς και ντόπιοι, που είναι ταγμένοι στην κυριαρχία της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής διεθνώς και στην Ελλάδα.
Με αφορμή την προσχηματική ευαισθησία της κυβέρνησης και τις γνωστές παλινωδίες ως προς την καταγραφή της λαϊκής βούλησης μέσω δημοψηφίσματος, που θα αποτελούσε στην ουσία προσπάθεια διαφυγής από το πλήρες πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο, χρησιμοποιώντας απειλές και ωμούς εκβιασμούς, όπως και την απαράδεκτη και θεσμικά έωλη τακτική των "εγγράφων εγγυήσεων" εκ μέρους θεσμικών παραγόντων της ελληνικής δημοκρατίας προσπαθούν να φοβίσουν το λαό και εν τέλει να τον φιμώσουν.

Να του στερήσουν τη δυνατότητα να αποφανθεί δημοκρατικά επί της απόφασης της 27ης Οκτωβρίου και του εφαρμοστικού νόμου που θα έλθει κάποια στιγμή στο μέλλον για κύρωση από τη Βουλή. Επιδιώκουν δηλαδή να
του στερήσουν το δικαίωμα που βάσει των συνθηκών της ΕΕ και της ΟΝΕ έχει κάθε ευρωπαϊκός λαός είτε άμεσα, είτε δια των αντιπροσώπων του.

Είναι αδιανόητο τυχόν αρνητική απάντηση στις αποφάσεις μιας συνόδου κορυφής να συνεπάγεται έξοδο από το ευρώ. Κάτι τέτοιο συνιστά πραξικόπημα εις βάρος της ίδιας της ευρωζώνης και μετατροπή της σε ζώνη απόλυτης κυριαρχίας της γερμανικής ελίτ εις βάρος όλων των υπολοίπων κρατών και λαών, που καλούνται είτε να υποταχθούν στην κυριαρχία της είτε να εγκαταλείψουν την ευρωζώνη.

Οι πραξικοπηματικές αυτές ενέργειες μετατρέπουν την ευρωζώνη σε φυλακή των λαών και εμπεδώνουν την ίδια καταστροφική, αδιέξοδη, νεοφιλελεύθερη και μονεταριστική στρατηγική που εντείνει την κρίση, όπως φαίνεται και από την περίπτωση της Ιταλίας, αντί να την περιορίζει.

Δεύτερον, επίσης εδώ και λίγες μέρες, η πολιτικοποίηση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη χώρα μας, παίρνει μορφή ευτελισμού των δημοκρατικών διαδικασιών και εισόδου σε περίοδο πολιτικής ανωμαλίας που αν εξακολουθήσει μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

Τα τελευταία δυο χρόνια η κυβέρνηση επενδύοντας στην τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού υπηρέτησε μια δεξιά, νεοφιλελεύθερη στρατηγική, εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, προς όφελος του παρασιτικού κεφαλαίου της χώρας, σε συμμαχία μαζί του.

Αρνήθηκε κάθε προοδευτική στρατηγική εξόδου από την κρίση, όπως και κάθε πρόταση έγκαιρης προσφυγής στο λαό.

Επιπλέον, η κομματική ηγεσία εγκατέλειψε κάθε συλλογική, δημοκρατική διεργασία εντός και εκτός του κινήματος.
Απέρριψε τις αριστερές, δημοκρατικές και προοδευτικές φωνές που έγκαιρα επισημάναμε τα αδιέξοδα της ασκούμενης πολιτικής.

Η υιοθέτηση αυτής ακριβώς της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής από την κυβέρνηση, υπό την καθοδήγηση της ευρωπαϊκής δεξιάς είναι που γέννησε τη λαϊκή οργή και αντίθεση.

Η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στις ίδιες τις επιλογές της, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τη λαϊκή νομιμοποίηση- πολύ αργά δυστυχώς- και ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Αντί όμως να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, η κυβέρνηση και η ΝΔ, σε συνεργασία με τις άλλες δυνάμεις του δεξιού πολιτικού φάσματος, όπως και με την κοινοβουλευτική έκφραση της
ακροδεξιάς επέλεξαν διαφορετικές λύσεις, που διχάζουν και φιμώνουν το λαό, όπως ακριβώς το παρασιτικό κεφάλαιο της χώρας επεδίωκε.

Σήμερα, περνάμε στη φάση κατά την οποία οι εξωθεσμικοί κύκλοι ορίζουν άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, προσπαθώντας να διαμορφώσουν όπως επιθυμούν το παρόν και το μέλλον τους λαού μας.

Με εργαλεία τα φερέφωνα της διαπλοκής και τους δεξιούς βουλευτές εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με τη ΝΔ, το ακροδεξιό ΛΑΟΣ, τη ΔΗΣΥ και άλλους πρόθυμους της Βουλής στήνουν κυβέρνηση - δουρείου
ίππου, σωτηρίας της στρατηγικής του μνημονίου και υπεράσπισης των στρατηγικών συμφερόντων του μεγάλου διεθνούς, ευρωπαϊκού, ελληνικού και δη παρασιτικού κεφαλαίου, που θα αναλάβει να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια σύμβαση υπερδεκαετούς στην πραγματικότητα διάρκειας, χωρίς ο τελευταίος ποτέ να ερωτηθεί.

Επιδίωξή τους δεν είναι η σωτηρία της πατρίδας αλλά η φίμωση και η ποδηγέτηση του λαού.

Επιδίωξη τους είναι να διαμορφώσουν εκείνες τις συνθήκες που θα τους επιτρέψουν την εν λευκώ λεηλασία του εθνικού πλούτου της χώρας και την επιβολή μιας σειράς στρατηγικών δεσμεύσεων στον ελληνικό λαό ερήμην
του.

Ο κοινοβουλευτικός βίος ευτελίζεται, οι θεσμοί ταπεινώνονται και ο ελληνικός λαός μπαίνει στη γωνία, καθώς η αξιοπρέπεια και η κυριαρχία του καθίστανται αντικείμενα διαπραγμάτευσης.

Η κυβέρνηση μάλιστα που θα προκύψει θα αποδειχθεί πιθανότατα και στο διαχειριστικό επίπεδο παντελώς αδύναμη και ανίκανη να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού και τις δομικές αιτίες της κρίσης.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η δημοκρατική παράταξη απαξιώνεται και τιμαριοποιείται, καθώς ως ισχυρή και προοδευτική δύναμη που προασπίζεται τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για το κατεστημένο και τις μεθοδεύσεις του. Γνωστά πρόσωπα, απολύτως συνυπεύθυνα για την καταστροφική μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα εδώ και δυο χρόνια, επιχειρούν να καταλάβουν την παράταξη εξ εφόδου και να τη μετατρέψουν συνολικά σε παράταξη ποδηγετούμενη από την εγχώρια διαπλοκή, με δεξιά, νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Χρέος των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων και του λαού είναι:

Η απόρριψη όλων των ξένων τελεσιγράφων, που απέναντι στις ευρωπαϊκές συνθήκες και στο δημοκρατικό κεκτημένο αποστέλλονται στην ελληνική Βουλή και στον ελληνικό λαό. Ένα καθαρό όχι στις ξένες παρεμβάσεις στη χώρα. Καμιά επέμβαση στο πότε και πως θα μιλήσει ο λαός. Η εθνική και λαϊκή κυριαρχία δεν εκχωρούνται υπό οποιοδήποτε κόστος.

Εφόσον η κυβέρνηση διαπίστωσε τα αδιέξοδα της πολιτικής της και την έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης- έστω με τραγική καθυστέρηση- πρέπει να μιλήσει άμεσα ο λαός και να επιλέξει άφοβα και υπεύθυνα τις πολιτικές δυνάμεις που επιθυμεί να τον κυβερνήσουν, στη βάση των πολιτικών τους στρατηγικών.

Ο λαός πιο ώριμος και αποφασισμένος από ποτέ οφείλει να είναι διαρκώς παρών στους μαζικούς χώρους, μέσα από τα προοδευτικά κοινωνικά κινήματα, προκειμένου να αποτρέψει τα σχέδια του κατεστημένου της παρασιτικής ολιγαρχίας, που με πολιτικό εργαλείο και εκπρόσωπο τη νέα κυβέρνηση θα προωθήσουν περαιτέρω τις πολιτικές φτωχοποίησης, ανεργίας, μαζικού ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και συρρίκνωσης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Αποτελεί κατά τη γνώμη μας αναγκαιότητα, στις εκλογές που θα ακολουθήσουν να αναδειχθούν ως πλειοψηφικές οι προοδευτικές δυνάμεις τόσο που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όσο και της εκτός ΠΑΣΟΚ αριστεράς και οι οποίες πρώτον θα δώσουν τη μάχη για την προοδευτική στρατηγική εξόδου από την κρίση και για τη νέα οικονομική και πολιτική διαπραγμάτευση εντός των ευρωπαϊκών θεσμών ως προς το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεύτερον, θα πρέπει να αναθερμάνουν τις σχέσεις με παραδοσιακούς συμμάχους και να αναζητήσουν νέες συμμαχίες
στη διεθνή σκακιέρα, που μπορούν να συνδράμουν στην αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων και στην ενίσχυση του δικαιώματος αυτοδιαχείρισης του εθνικού μας πλούτου, ώστε να βγούμε από την οικονομική και πολιτική απομόνωση που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν αντιδραστικές δυνάμεις του εξωτερικού και του εσωτερικού της χώρας.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και ακροδεξιάς, η οποία μάλιστα συμμετέχει και διά γνωστών φασιστών, όπως και καμία κυβέρνηση με τεχνοκράτες ή οποιουσδήποτε άλλους δε μπορεί να νομιμοποιηθεί από τη Βουλή αυτή και
πολύ περισσότερο να δεσμεύσει το λαό σε μια συμφωνία με τέτοιες στρατηγικές συνέπειες όπως αυτές που συνεπάγεται η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Δε δικαιούται
και δεν πρέπει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.

Η δημοκρατική παράταξη δεν εκχωρείται στις συντηρητικές δυνάμεις της διαπλοκής που γιγαντώθηκαν και εντός του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στη βούληση της βάσης του. Δε θα τους χαρίσουμε τη δημοκρατική παράταξη που γεννήθηκε
χάρη στους αγώνες του λαού για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατική διαδικασία. Είμαστε παρόντες, αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι υπέρ της ανάγκης να μιλήσει ο λαός και να υιοθετηθεί προοδευτική, δημοκρατική στρατηγική εξόδου από την κρίση».
 
Υπογράφοντες :
Δημήτρης Σακελλάρης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ελευθεριάδης Αντώνης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μπούρας Κώστας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ντελλή Παναγιώτα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τζήμας Θέμης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Χαλβατζόγλου Γιώργος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Χατζηδάκης Γιώργος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Δημόπουλος Δημήτρης, Πρόεδρος ΕΕΤΕΜ, ΓΡ. Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΡΝΩΝ

Γιουρτζίδης Λάζαρος, συνδικαλιστής, μέλος Διοίκησης ΟΑΣΕ

Σιάτρας Θανάσης, Πανεπιστημιακός

Ζαροτιάδης Γρηγόρης, Πανεπιστημιακός, υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σερρών

Αρμενάκη Κρυσταλλία, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Βλάχου Νίκη, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Γεωργιόπουλος Ορέστης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Δραγουμάνος Μιχάλης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Θελούδης Αλέξανδρος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Κορνελάκη Ελισσάβετ, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Κουπατσιάρης Αλέξανδρος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Μάνθος Λυκάκης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Μουσταφέρης Δημήτριος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Ντόκος Ιωάννης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Ξυντάρης Δήμος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Παπαδοπούλου Ρένια, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Παπαϊωάννου Ιωάννης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Ρέτζου Πετρούλα, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Σαμιωτάκης Αντώνης, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Σκουφά Ελευθερία, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Στιβακτής Γιώργος, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Τσουκαλάς Κώστας, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Φουντά Σοφία, μέλος Ε.Σ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Κωνσταντινίδης Σπύρος, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Περιβολίδου Θωμαή, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στεφάνου Ιωάννης, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στεφάνου Νίκος, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χατζηπέτρου Ντόρα, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χαλκίδου Λίτσα, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λιάντας Μιχάλης, Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεοδώρου Σάββας, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΙΑΣ

Μπορλόκας Θεόδωρος, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΘΗΝΑΣ

Αποστολόπουλος Γιώργος, δικηγόρος πρ. Ε.Γ. Ν.ΠΑΣΟΚ

Κακούρης Γιώργος, Τομέας Επιμόρφωσης Β2 Αθήνας

Δαουλάρης Γιώργος, Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού

Δαρζέντας Σπύρος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πύργου

Παπαδόπουλος Φώτης, Αντιδήμαρχος Μεταμόρφωσης

Μοσχούλας Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Παύλου Μελά Θες/νίκης

Μπαιράμη Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλος Βόλου

Κουλούρης Γιώργος, π. Πρόεδρος Δ.Σ. δήμου Κορεσσίων Κέρκυρας

Βαβατσικλής Μαρίνος, επιλαχών Π.Σ. ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Σκουλάς Μανώλης, μέλος Αντιπροσωπίας ΤΕΕ Μαγνησίας (εκπρ. ΡΕ.ΝΕ.Σ.)

Δημητρόπουλος Ανδρέας, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ

Πέλλιος Αποστόλης, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Ε Δ.Δ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Βάσσιος Απόστολος, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Σταυρούπολης ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Πάικας Σπύρος, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Πασσαρώνας, Ιωαννίνων

Κάλτσος Ιωάννης, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Νεάπολης ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γαβριηλίδου Κική, Αν. Γρ. ΠΑΣΟΚ Πολύχνης

Δερμιτζάκης Σπύρος, π. Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Α' Δ.Δ. Θεσ/νίκης

Κουτμάνης Βασίλης, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ιωαννίδης Χρήστος, μέλος Ν.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ Β2 ΑΘΗΝΑΣ

Κοτσαμπάς Βαγγέλης, μέλος Ν.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

Παππά Μαρία , μέλος Ν.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Βαρβούνη Χριστίνα, μέλος Ν.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλαμαράς Άκης , μέλος Ν.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Παπαδημητρίου Τάσος, ΓΡ. Ν.ΠΑΣΟΚ Σταυρούπολης

Ροδανάκης Μανόλης, ΓΡ. Ν.ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΊΟΥ

Βλάχος Μάνος , ΓΡ. ΣΤ Δ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ Ν.ΠΑΣΟΚ

Ωραιόπουλος Λάζαρος, ΓΡ. Δ.Ο. Ν.ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Μεταξιώτης Πέτρος , ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ

Παναγόπουλος Δημήτρης, ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κλαυδιανού Γωγώ, ΓΡ.ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ

Πιτσάκη Μοσχούλα, ΓΡ. ΠΑΣΠ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βάλλας Λεωνίδας, ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τσοβίλης Άγγελος, ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μουσταφά Μουσταφά, ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Διακοδημητρίου Τάσος , ΓΡ. ΠΑΣΠ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Καλυβιανάκης Χάρης, πρ. ΓΡ. ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ

Τσολιού Ηλιάνα, Μέλος Δ.Σ ΓΕΩΤΕ παράρτημα Ηπείρου - Νήσων

Κηπουρού Μαριάνθη, Αντιπρόεδρος Σωματίου Κοινωνικών Λειτουργών Ν. Σερρών

Κουλούρη Μαρία, Γρ. ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης

Ανδριόπουλος Νίκος, Εκπρόσωπος Συλλόγου Εργαζομένων Δ. Ζωγράφου

Καπέλλας Δημήτρης, μέλος ΔΣ Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ

Φουρνάρος Γιάννης, Γραμ. Οργανωτικού ΡΕΝΕΣ

Βασιλειάδης Ηλίας, Δικηγόρος, μέλος Ν. ΠΑΣΟΚ

Μιχάλης οικονομόπουλος, συμβουλος επαγγελματικου επιμελητηριου θες/νικης

Καιάφας Άκης, υπ. διδάκτορας τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας

Διαβαστής Ιωάννης, Σ.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ Α Δ.Δ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Αλέξανδρος Ζήνας, Σ.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥΜΠΑΣ

Δημήτρης Μπουζιόπουλος, Σ.Ε. ΠΑΣΠ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Λένα Παπαθανασίου, υπάλληλος στο δήμο θες/νικης

Παναγιώτου Θεόδωρος, μέλος Δημοτικής Επιτροπής Ν. ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης

Ρέππας Γιάννης, μέλος Σώματος των Αντιπροσώπων Οικ. Επιμελητηρίου Ελλάδας

Στεργιόπουλος Παναγιώτης, συνδικαλιστής

Μελίδης Κώστας, συνδικαλιστής,

Μεηχανετζίδης Δημήτρης, συνδικαλιστής τραπεζοϋπάλληλος

Λουλούδα Καφετζοπούλου, π. Γραμματέας ΠΑΣΠ Αλεξανδρούπολης

Μερελής Νίκος, μέλος Ν. ΠΑΣΟΚ

Σπύρος Κάτσικας, Γρ Κοινωνικής Παρέμβασης Δημοκρατών Πολιτών Δ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μαλεβίτης Σταύρος, υπεύθυνος οργ. Κ.Π.Δ.Π. Δ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τσιαμούρας Δημήτρης, μέλος Ν.ΠΑΣΟΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λιάτσης Αλέξης, μέλος Σ.Ε. Ν.ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΟΥΣΙ

Γαβριηλίδου Ελένη, οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις