Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

AΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

[παρακαλώ να διαβαστεί ολόκληρο]  
αποχαιρετώντας την απανθρωποποίηση της πολιτικής
(μια ελάχιστη πράξη συγγνώμης για την αφόρητη δυστυχία των συμπολιτών μου και τη δική μου)
Ο Τζώρτζ Μπέρναρντ Σω στο βιβλίο του με τίτλο "Η Πεμπτουσία του Ιψενισμού" προκειμένου να κάνει ευρύτερα κατανοητό το έργο του θεατρικού συγγραφέα ΄Ιψεν, χρησιμοποιεί το ακόλουθο παράδειγμα:
Ας φαντασθούμε - μας λέει - μια κοινότητα 1000 ανθρώπων. Από αυτούς οι 700 είναι υπέρ του γάμου και παντρεύονται. Οι 299 δεν θέλουν να παντρευτούν αλλά παντρεύονται. Ο ένας δε θέλει να παντρευτεί και δεν παντρεύεται. ΄Εως εδώ καλά και για τους 700 και για τον ένα. Οι 299, όμως, και επειδή βρίσκονται σε δυσαρμονία με τον εαυτό τους βιώνουν την ενοχή. Την ενοχή τους αυτή, οι 299 την προβάλλουν πάνω στους 700 γιατί έχουν την φαντασίωση πως λόγω της υποκριτικής τους στάσης, οι 700 θα τους καταλάβουν και θα επιτεθούν εναντίον τους. Οπότε οι 299 τι κάνουν; Μα ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ. Στη συνέχεια φανατίζουν με αυτή την ιδεολογία τούς 700 και τους πείθουν ότι πρέπει να τιμωρήσουν τον ένα. Κι έτσι οι 299 βάζουν - και εμμέσως νομιμοποιούν - τους 700 να σφάξουν τον ΈΝΑ. Είναι, δηλαδή, ηθικοί αυτουργοί σε μια δολοφονία.

Αυτό ακριβώς είναι και η Δημοκρατική Αριστερά, ως πολιτική συλλογικότητα. Είναι οι 299, οι οποίοι αφού πρώτα παράγουν μια απίστευτη ρητορική περί αισθητικών εικόνων για τη χώρα, στην αντιαισθητικότητα των οποίων έχουν συμβάλλει τα μάλα, ως ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ επιχειρούν τώρα να στρέψουν τους 700 εναντίον του ενός και καλούν τον ελληνικό λαό, να δολοφονήσει τον κλαθε ένα και την κάθε μία, που δεν αντέχει να είναι ο υλοποιητής της αυτοκτονίας του/της.

Συγκεκριμένα, οι νεομεταξικοί νοικοκυραίοι ελπίζοντας πως ο Κύκλωπας του Κτηνώδους Πλούτου θα τους κάνει τη χάρη ή να τους φάει τελευταίους ή να τους διασώσει αν και εφόσον του προσφέρουν κάθε δυνατή εκδούλευση ψυχρού εκτελεστή κατά ανθρώπινων ζωών - επιδίδονται μετά μανίας και μένους κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (προκειμένου να διασώσουν το σπιτάκι τους, το μικροαστικό σαλονάκι τους και την αδιάφορη από την άποψη της αιωνιότητας καριερίτσα του εαυτού τους και των παιδιών τους). Και τι κάνουν; Ιδού:

(1) Αντί να αντιπαλεύουν τα παιχνίδια του ΚΚΕ στη Χαλυβουργική, που είχαν ως μόνη αξία το ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αρχή κάθε ολοκληρωτισμού, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
η Δημοκρατική Αριστερά αδιαφορώντας για τους χιλιάδες ανέργους που αφήνει πίσω της η κίνηση της εργοδοσίας και δηλώνοντας δημόσια τη λύπη της για την αντιαισθητικότητα των εικόνων που ζήσαμε με την επίθεση των ΜΑΤ στη Χαλυβουργική γίνεται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κρατώντας τη υποκριτική πολιτική κάθε ηθικού αυτουργού των δήθεν ίσων αποστάσεων. Αυτές οι ίσες αποστάσεις είναι που διαμορφώνουν και το προφίλ του παρανοϊκού Γιάννη Γαβριήλη Μπόργκμαν και που τον οδηγούν στο θάνατο πάνω στο παγωμένο χιόνι...Αυτοί οι 299 είναι η ΔΗΜΑΡ αλλά και το ξύπνημα των νεκρών στο τελευταίο έργο του ΄Ιψεν.

Προφανώς τα μέλη της ΔΗΜΑΡ αγανακτούν, όταν βλέπουν πεινασμένους και άνεργους στις πόρτες τους και στις εικόνες της τηλεόρασής τους που κοσμούν το σπίτι τους και μπροστά στη θέα των πτωμάτων της κρίσης βλέπουν μόνον τη φρίκη της εικόνας ενώ είναι επιλεκτικά τυφλοί στη φρίκη της πραγματικότητας.

(2) Με τις πολιτικές τους επιλογές (λ.χ. άλλα λένε επισήμως για το χαράτσι της ΔΕΗ στα ακίνητα και άλλα βάζουν τους βουλευτές τους να δηλώνουν στα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια) τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ αποδέχονται πλήρως την πασοκοποίησή τους και μάλιστα με όλους εκείνους που συνέβαλαν στην διάλυση του κράτους (όπως διακήρυττε λίγους μήνες πριν τις εκλογές η ΔΗΜΑΡ ).

Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι κάθε ανθρώπου με συναίσθηση λογοδοσίας στην ψυχή του είναι πως η ΔΗΜΑΡ στο όνομα της ευθύνης κατασκεύασε το ιδεολόγημα σύμφωνα με το οποίο Η ΑΛΛΗΛΟΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ της διακυβέρνησης Ομπάμα συνιστά μέγιστο έγκλημα και τιμωρείται αυστηρότατα. Στην μεταπρατική ρητορική των μετρίων αναγορεύεται σε ΣΙΩΠΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αυτό που είναι καπιταλιστική ανευθυνότητα και αποτελεί αδίκημα αθέμιτου ανταγωνισμού αποτελεί αριστερή ευθύνη με τη στρατηγική της αποσιώπησης, τη στιγμή μάλιστα που το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μας έχει ήδη κάνει ρεζίλι στον κόσμο (μιας και η ΔΗΜΑΡ κόπτεται για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό).

(3) Η Δημαρ δεν έλεγε δίκαιη κατανομή της λιτότητας και όχι οριζόντιες περικοπές; Τώρα λέει οριζόντια μείωση όλων των εξάπαξ για τέταρτη φορά (ενώ κατηγορούσε για τις τρεις προηγούμενες την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ). Αυτή η ηχηρή υποκρισία της δεν την πτοεί διόλου στο όνομα μάλιστα της δημοκρατίας και της αριστεράς. ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ, ο κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΨΕΥΤΗ. Αυτός ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ.

Αλλά αυτούς τους συμπολίτες μας (με τους οποίους και εγώ έχω πολιτικές διαφωνίες) η ΔΗΜΑΡ προτιμά να τους αποκαλεί εθνικιστές, και υπό το πρόταγμα να σωθεί η χώρα, σκοτώνει το λαό για να σωθεί το έθνος. Επομένως η ΔΗΜΑΡ είναι αυτό που κατηγορεί τους άλλους. Μια ανεύθυνη εθνικιστική αριστερά (;) !.

Αυτά είναι μόνον δείγματα τελευταίας εσοδείας. Και γύρω από αυτά - ουκ ολίγα και εξίσου αντιφατικά και προβληματικά έχω να προσάψω στο ΣΥΡΙΖΑ...Σύμφωνα με τον οποίο μπορούμε να βγούμε από το ευρώ ενώ η κοινωνική ανισότητα του καπιταλιστικού συστήματος θα μπορεί να είναι σε ισχύ. Πάλι δηλαδή την έξοδο από την ευρωζώνη να την πληρώσει ο μισθωτός και ο συνταξιούχος - ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ!

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗ ΜΑΡ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 299. ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ οι 700. ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ...ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΙΝΟΥΜΕ.

Λησμονούν επίσης τα μέλη της ΔΗΜΑΡ πως τα υψηλά ποσοστά δημοτικότητας του κ.Κουβέλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προσωρινή λειτουργία ενός αμυντικού μηχανισμού σύμφωνα με τον οποία η αυταπάτη, το ψέμα δηλαδή, πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τους δίνει την προσεχώς διαψεύσιμη ανακούφιση φόβου. ΄Οταν όμως το ηρεμιστικό δεν πιάσει τότε πάλι από την αρχή τα ποσοστά.

Να θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ πως η αραβική άνοιξη, αυτή που έδιωξε τον δικτάτορα της Τυνησίας, Μπεν ΄Αλι, ξεκίνησε με την αυτοπυρπόληση ενός τριανταπεντάχρονου μανάβη, του Μπουαζίζι, ο οποίος κατέβαινε στις λαϊκές αγορές για το μεροκάματο πουλώντας λάχανα, ενώ δεν διέθετε τη σχετική κρατική άδεια. Με την τέταρτη κατάσχεση της πραμάτειας του οδηγήθηκε στην αυτοπυρπόλησή του, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΞΗ ΠΟΥ ΕΜΕΛΕ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΝΤΑ ΜΠΟΥΑΖΙΖΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΣΩΖΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΠΡΟΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟ ΑΡΙΒΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΗΝΙΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΏ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΥΓΙΣΩ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

ΓΙΑΤΙ Η ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ευάγγελος Αποστόλου Ιντζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις