Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το νόμιμο κόμμα με τις παράνομες πρακτικές τώρα και στην Αμαλιάδα !!!!

Αμαλιάδα: Τα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής προκαλούν αναστάτωση Σύμφωνα με πληροφορίες στα εγκαίνια θα παραστεί ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος
Tα γραφεία της εγκαινιάζει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή στην Αμαλιάδα.
Με δεδομένο την μη αποδοχή από τις τοπικές κοινωνίες των νεοναζί και τα επεισόδια που έχουν ήδη προκληθεί σε όλες τις άλλες πόλεις τις Ελλάδας σε ανάλογες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τελευταία στο Αγρίνιο και την Κρήτη η εκδήλωση κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία του κόμματος στην Αμαλιάδα βρίσκονται κοντά στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο σε κεντρικό σημείο της πόλης και ήδη ετοιμάζονται σοβαρές αντιδράσεις από τους κατοίκους της πόλης που γέννησε τον Μπελογιάννη και άλλους τιμητές της δημοκρατίας.

Τα όσα έχουν συμβεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας σε ανάλογες εκδηλώσεις δεν αφήνουν περιθώρια «χαλαρότητας» στις Αρχές, που φοβούνται ανεξέλεγκτα επεισόδια βίας.

“Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα!”

Της Δανάης Κολτσίδα
Η «διάσημη» φράση του Ηλία Ηλιού, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τότε της ΕΔΑ, ότι «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» θεωρείται ενδεικτική της πολιτικής «κατευνασμού» των πολιτικών «παθών» που επέλεξε η ΕΔΑ κατά την προδικτατορική περίοδο, ελπίζοντας να αποφύγει τα «χειρότερα».
Σήμερα, που είναι τουλάχιστον προφανές ότι ένα από τα πρώτα θύματα της όξυνσης της νεοφιλελεύθερης επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, μέσω των αλλεπάλληλων «Μνημονίων», είναι η ίδια η νομιμότητα, το κράτος δικαίου και τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος, βρισκόμαστε συλλογικά σε αναζήτηση δημοκρατικής διεξόδου.

Καταγγελία για επίθεση χρυσαυγιτών σε μετανάστες με κίνητρο την κλοπή !!!!


xrisi200

Σύμφωνα με καταγγελίες της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας έξι άτομα, που φέρεται να πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, επιτέθηκαν σε ένα Αιγύπτιο ψαρά και σε έναν Πακιστανό μικροπωλητή στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας.
 Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ όπως καταγγέλλει ο Πακιστανός μικροπωλητής, οι χρυσαυγίτες του έκλεψαν και την τσάντα όπου είχε τα χρήματά του.

Γ. Βαρουφάκης: Να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας‏


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αποκαλυπτικό άρθρο του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργου Βαμβούκα

Κυβερνητικές Απάτες με το Δημόσιο Χρέος

bamboukas 320 384Η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη υπό την επιτήρηση της Τρόικας, θα πρέπει το ταχύτερο να υλοποιήσουν την απόφαση του Eurogroup, περί μείωσης του ελληνικού δημοσίου χρέους κατά 40 δισ. ευρώ (€) ή 20,6% του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν). Τα 20 από τα 40 δισ. €, αναμένεται να προκύψουν από το εθελοντικό κούρεμα των ομολόγων, που κατέχουν τράπεζες, φυσικά πρόσωπα και διάφοροι θεσμικοί επενδυτές σαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα υπόλοιπα 20 δισ. €, που αφορούν τη μείωση του χρέους της κεντρικής κυβέρνησης, θα προέλθουν από εναλλακτική δέσμη μέτρων, όπως ελάττωση επιτοκίων των δανείων που λαμβάνει η χώρα μας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, επιστροφή στο ελληνικό κράτος ως έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού των προμηθειών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που εισπράττει από την εκταμίευσή των δανείων προς την Ελλάδα, κ.λπ. Αν η κυβέρνηση καταφέρει μέχρι τις 13.12.2012, να ψαλιδίσει τα κρατικά ομόλογα κατά 20 δισ. €, τότε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στις 31.12.2012, από 343 δισ. ή 176,8% του ΑΕΠ που ήταν η αρχική εκτίμηση θα πέσει στα 323 δις. ή 166,5% του ΑΕΠ.

Η Ελλάδα τώρα ΞΕΚΙΝΑΕΙ


Μετονομασία της οδού καθηγητή Βιζουκίδη σε Αγωνιστών Πανεπιστημίου


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Βαρουφάκης: Το κούρεμα δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται και ανάπτυξη

 Hellenic Mail
«Άρα ό,τι και να λέει ο κ. Σόϊμπλε θα αποδεχθεί ένα κούρεμα, θέλει δε θέλει, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Όχι γιατί θα του το επιβάλλουμε εμείς αλλά γιατί η πραγματικότητα είναι ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Δεν είναι θέμα ούτε νόμων, ούτε πρόθεσης, ούτε και θέμα προτιμήσεων αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα στη βαρύτητα». Αυτό υποστηρίζει στη Mailκαι τον Θάνο Σιαφάκα, ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ Γιάννης Βαρουφάκης. 
Γιατί δεν αρκεί το κούρεμα ώστε να γίνει το χρέος βιώσιμο; Τι περισσότερο χρειάζεται να γίνει;
Θα σας απαντήσω με ένα παράδειγμα. Η Ισπανία που είναι μια πτωχευμένη χώρα, όπως και η Ελλάδα, είχε ένα πάρα πολύ χαμηλό χρέος, χαμηλότερο και από της Βρετανίας και της Γερμανίας, όταν ξέσπασε η κρίση. Παρόλα αυτά πτώχευσε. Η πτώχευση προκύπτει όταν ο ρυθμός ανάπτυξης μιας χώρας είναι πολύ χαμηλός σε σχέση με το ρυθμό αποπληρωμής των χρεών, δηλαδή με το επιτόκιο που καταβάλλει μια χώρα.

Ένα βίντεο για την Ελλάδα που «σαρώνει» το διαδίκτυο

Ένα διαφορετικό βίντεο κάνει γύρο του διαδικτύου σατιρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται ο Έλληνας από τα διεθνή ΜΜΕ.Η ομάδα του Omikronproject.gr, που αποτελείται από ανθρώπους που κουράστηκαν να βλέπουν να λοιδορούνται με κάθε αφορμή οι Έλληνες, έφτιαξε ένα πρωτότυπο video με πρωταγωνιστή τον Άλεξ για να δείξει ότι η εικόνα του τεμπέλη διεφθαρμένου Έλληνα είναι τουλάχιστον στρεβλή.

Στη δημοσιότητα τα φορολογικά στοιχεία επαγγελματιών - εταιρειών

Του Σπύρου Δημητρέλη
Σε κοινή θέα θα αναρτώνται όλα τα φορολογικά δεδομένα των ελευθέρων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Αυτό προβλέπεται σε διάταξη του προσχεδίου του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που παραδόθηκε πρόσφατα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά.
Στόχος της συγκεκριμένης διάταξης είναι να λειτουργήσει ως αντικίνητρο στη φοροδιαφυγή. Μάλιστα αντίστοιχη πρόβλεψη υπάρχει και στον υφιστάμενο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος η οποία όμως δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ λόγω της απροθυμίας του πολιτικού συστήματος να την εφαρμόσει αλλά και νομικών προβλημάτων που υπήρχαν αναφορικά με το φορολογικό απόρρητο. Πρόθεση του ΥΠΟΙΚ είναι αυτή τη φορά να εφαρμοστεί καθώς και να εκλείψει οποιοδήποτε νομικό εμπόδιο για τη δημοσιοποίηση φορολογικών δεδομένων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών από τα μέσα ενημέρωσης.

FT: «Aποτυχία της επαναγοράς συμφέρει την Ελλάδα»

Τελικά κανείς δεν πιστεύει στην λύση που πρoτάθηκε και συμφωνήθηκε στο Eurogroup. 

«H αποτυχία του προγράμματος συμφέρει την Ελλάδα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος των «Financial Times».

Οι οικονομολόγοι συχνά περιγράφουν τις κρατικές επαναγορές χρέους ως «χαμένη δουλειά», μια απώλεια χρόνου και χρήματος. 
Αυτό βέβαια δεν απέτρεψε τους ρυθμιστές της Ευρωζώνης από το να βάλουν την επαναγορά ομολόγων μέσα στη σύνθεση του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, γράφουν οι FT.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικοί εναντίον Χ.Α.

Κατά της Χ.Α. καταφέρεται η Ένωση Αστυνομικών με ανακοίνωση της μετά την προσβλητική συμπεριφορά του βουλευτή Κασιδιάρη προς αστυνομικούς, στην Κρήτη. 
"Τα προχθεσινά γεγονότα στην Κρήτη από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα. Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν. 
Τέλος τους πληροφορούμε επίσης ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί όπως και ο Ελληνικός Λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου παραμένουν όμως πάντα πιστοί στον όρκο τους υπηρετώντας την Δημοκρατία και τους Νόμους", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. 
Το video στο οποίο ο Κασιδιάρης εμφανίζεται να απειλεί και υβρίζει αστυνομικούς βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα. Πηγή: www.lifo.gr

Συλλήψεις για επίθεση σε βάρος αλλοδαπών


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν απόψε στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απόπειρας εμπρησμού και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς
Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε μονοκατοικία στα Σπάτα όπου διαμένουν δύο Πακιστανοί, έσπασαν το τζάμι της εισόδου, πέταξαν πέτρες στα παράθυρα και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα.
Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία ενός συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
Σχόλιο της Στροφορμής : 
Προτεινόμενη ποινή : απέλαση από την Ελλάδα (με πιθανό τόπο προορισμού το Πακιστάν) γιατί η συμπεριφορά τους είναι άκρως αντίθετη με την Ελληνική (για να μην την χαρακτηρίσω Γερμανική).

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η πρόσβαση στη ζωή ...


Δημοσκόπηση Pulse RC: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθερά τρίτη η Χ.Α.

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε ελεύθερη πτώση και οι τρεις». Η εφημερίδα δημοσιεύει δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse RC σύμφωνα με την οποία τα κόμματα της συγκυβέρνησης εμφανίζουν εικόνα κατάρρευσης, λίγο μετά τα μέτρα.
Η ΝΔ με 19% το ΠΑΣΟΚ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5 % συγκεντρώνουν συνολικά 28,% των ψηφοφόρων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με 26,89% αυξάνει τη διαφορά από τη ΝΔ, και προσβλέπει στην αδιευκρίνιστη ψήφο (19%) για αυτοδυναμία. Σταθερά τα άλλα κόμματα. Στο 12% η Χρυσή Αυγή. Επίσης η πλειοψηφία θεωρεί ότι με την έλευση της δόσης, ούτε η χώρα θα σωθεί ούτε η αβεβαιότητα θα εκλείψει. Δηλώνουν επίσης απογοητευμένοι από εταίρους και δανειστές μας.
Αναλυτικά:

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πέσαν οι μάσκες... Μετά τους μετανάστες, τους gay, τους γύφτους, σειρά έχει η δημοκρατία και αυτό μας αφορά!!!!

pouli_xundas
Και αυτή την φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Άλλη μια  προσβολή για την χιλιοκακοποιημένη Ελληνική Δημοκρατία και τον ελληνικό λαό λίγες μόνο ημέρες από την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Παππάς σηκώνει το λάβαρο της Χούντας των Συνταγματαρχών σήμερα σε Ξενοδοχείο στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης! Ούτε ντροπή ούτε τίποτα...

Ανέκδοτο

Ο Κωστίκας ήθελε να αγοράσει γυαλιά ηλίου και πήγε στο μεγαλύτερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.
Δοκίμασε όλα τα σχέδια που είχε το μαγαζί αλλά κανένα δεν του ταίριαζε.
Λίγο πριν φύγει απογοητευμένος λέει στην πωλήτρια να του κατεβάσει κι ένα τελευταίο ζευγάρι που ήταν στην άκρη της βιτρίνας.
- Αυτό , λέει η πωλήτρια είναι ειδικό μοντέλο και είναι πανάκριβο,
- Δε πειράζει , λέει ο Κωστίκας, φέρ’ το να το δοκιμάσω.
Πράγματι το φοράει ο Κωστίκας και … “τρελαίνεται”, βλέπει απέναντί του την πωλήτρια .. γυμνή! βγάζει τα γυαλιά βλέπει με ρούχα την πωλήτρια , τα ξαναφοράει πάλι γυμνή!
- Αυτά θα πάρω λέει, όσο κι αν πληρώσω.
- Αυτά κύριε, κάνουν 5.000  ευρώ λέει η πωλήτρια.
- Δεν πειράζει κοπέλα μου , λέει ο Κωστίκας, δώστα γρήγορα , γιατί βιάζομαι να πιω ένα καφέ στην Αριστοτέλους!
Παίρνει τα γυαλιά , τα φοράει και ξεκινάει για βόλτα, μια φορώντας μια βγάζοντας και απολαμβάνει το θέαμα.

Η καρδιά πονάει πάντα, όταν ψηλώνει. Νατάσα Μποφίλιου.


H αόρατη πορεία στη Θεσσαλονίκη στις 23-11-12 για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική


Η αποκρουστική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στους μετανάστες πρέπει να αφυπνίσει την Εκκλησία

του Πέτρου Βασιλειάδη,
καθηγητή της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ
Η Ορθόδοξη Εκκλησία προβάλλει το όραμα μιας οικουμένης, που θεμελιώνεται στο σύ­νολο των σχέσεων και όχι των δομών, το όρα­μα μιας οικουμένης στην οποία όλοι οι άνθρωποι, πάσης φυ­λής και γλώσσας, ο κόσμος των Ορθοδόξων και των ετεροδόξων, των πιστών και των απίστων, θεωρούνται δημιουργήματα του ενός Θεού.
Στη Σύναξη των προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών, η Ορθοδοξία διακηρύσσει τη συνεργασία με «πάντα άνθρωπον καλής θελήσεως», ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλής, γλώσσας κλπ., με στόχο την ειρήνη, την καταλλαγή, την ενότητα της ανθρωπότητας, και την ακεραιότητα της κτιστής δημιουργίας.
Στην παραβολή της Τελικής Κρίσης, τη Magna Carta της χριστιανικής πίστεως, ο κόσμος κρίνεται όχι με τις θρησκευτικές, εθνικές ή άλλου είδους ταυτότητες, αλλά με βάση τη συμπεριφορά του στον «άλλον», αφού με αυτόν ταυτίζεται ο Θεός: «επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν […] ξένος ήμην και συνηγάγετέ με».
Γι’ αυτό και οι αφιλάνθρωπες και αποκρουστικές συμπεριφορές των μελών της Χρυσής Αυγής προς τους μετανάστες, και όταν ακόμη υποκριτικά δηλώνουν πίστη στα «ελληνοχριστιανικά ιδεώδη», πρέπει να αφυπνίσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία, πριν είναι αργά, αν βέβαια θέλει να παραμείνει… χριστιανική.
Πηγή : ΕΝΘΕΜΑΤΑ


Και επίσημες αποκαλύψεις για Χρυσαυγίτες αστυνομικούς

Αγνωστα περιστατικά ρατσιστικής βίας και αυθαιρεσίας μελών της Ελληνικής Αστυνομίας φέρνει σήμερα στο φως το Εθνος της Κυριακής. Στον κατάλογο των υποθέσεων που έχει συγκεντρώσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφονται οι αποκρουστικές λεπτομέρειες της φασιστικής πρακτικής που ακολουθούν μέλη της αστυνομίας, οι οποίες είναι απόλυτα "εναρμονισμένες" με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα στα συμβάντα που ακούγονται συμπεριλαμβάνονται βασανισμοί, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπές, εκβιασμοί, ξύλο, αλλά και η καταστροφή νομιμοποιητικών εγγράφων.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της έρευνας των υποθέσεων φαίνεται να προκύπτει ότι στην πλειονότητα των περιστατικών που αναφέρονται στη λίστα, οι αστυνομικοί που πρωταγωνιστούν διατηρούν -πέρα από την κοινή νοοτροπία- και "αγαστές" σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

"Κανείς δε λέει ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή ή που -έστω- ενστερνίζονται την ιδεολογία της" δήλωσε στην εφημερίδα υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη.

 Πηγή: alterthess

25 Νοέμβρη 1942... Η ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο!

Διάρκεια: 135'
Είδος: Πολεμική
Εταιρία παραγωγής: Γαλαξίας Φιλμ
Σκηνοθεσία: Ηλίας Μαχαίρας
Σενάριο: Καίτη Δετζώρτζη
Παραγωγός: Ηλίας Μαχαίρας
Φωτογραφία: Στέλιος Ραμάκης
Ηθοποιοί: Μάρλεν Παπούλια, Λαυρέντης Διανέλλος, Κώστας Φυσσούν, Θάνος Μαρτίνος, Λιάκος Χριστογιαννόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Αρβανιτάκης, Χριστόφορος Ζήκας, Έλλη Ξανθάκη, Κούλα Αγαγιώτου, Χρύσα Κοζίρη, Κατερίνα Μιλιδάκη, Κατερίνα Μπόμπου, Διονυσία Ρώη, Ντίνα Τριάντη, Αλέκα Στρατηγού, Νίκος Πασχαλίδης, Ανδρέας Σταμάτης, Γιάννης Νεοχωρίτης, Στράτος Παχής, Κώστας Μπακάλης, Σταύρος Χριστοφίδης, Τάκης Σαμπαζιώτης, Σάκης Σακκάς, Άρης Τσιούνης, Γιώργος Καύκας, Θέμος Τσουροπάνος, Αλέξης Χαμοσφακίδης, Κώστας Ρόκκος, Πέτρος Ζαρκάδης, Κώστας Σπανιάς, Ευτυχία Παρθενιάδου, Γιώργος Οικονόμου

Τα εκκλησάκια προστάτευσαν τις βίλες από το χαράτσι της ΔΕΗ


Από τα ΝΕΑ:

Από το τέλος ακινήτων της ΔΕΗ εξαιρέθηκαν πέρυσι όλοι οι ναοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας και άλλων θρησκειών. Ωστόσο, με βάση αυτή την εξαίρεση, ευνοήθηκαν ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών κυρίως σε νησιά - τα λεγόμενα πανηγυρόσπιτα - που είχαν πάρει στο παρελθόν ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ έχοντας προηγουμένως χτίσει έναν ναΐσκο στα κτήματά τους. Εξαιρέθηκαν δηλαδή και αυτοί από την υποχρέωση καταβολής του τέλους ακινήτων.
Τα παραπάνω τονίζει σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος ζητάει να πληροφορηθεί αν έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί οι κατοικίες αυτές.

Γ.Δραγασάκης: Δεν θα αναστήσουμε ένα μοντέλο που κατέρρευσε

Μια χώρα με απίθανα ελλείμματα, θηριώδες χρέος, σαθρή παραγωγική βάση, ανύπαρκτη ανταγωνιστικότητα. Δημιουργείται συχνά η αίσθηση της εθελοτυφλίας και της εύκολης αλλαγής με μια απλή εναλλαγή στην κυβερνητική εξουσία. Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας;
Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι ζούμε μια κρίση συστημική, κρίση του ελληνικού καπιταλισμού, η οποία με το Μνημόνιο έχει μετατραπεί σε μια κρίση καταστροφική για την κοινωνία και την οικονομία.
Αν υπάρχει εθελοτυφλία, αυτή την επέδειξαν όλοι όσοι από τον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας επί χρόνια παραπλανούσαν τον λαό, ονομάζοντας «ανάπτυξη» και «εκσυγχρονισμό» την υπερχρέωση της χώρας. Σε ό,τι αφορά τις αναγκαίες αλλαγές, αυτές πρέπει να γίνουν και στο επίπεδο των προσώπων και στο πεδίο της πολιτικής και στις σχέσεις εξουσίας.
Υπόσχεστε επαναφορά συντάξεων και μισθών ωσάν η χώρα για την οποία συζητάμε να μην είναι η Ελλάδα. Πώς θα συμβεί αυτό;

Με τα μάτια δεμένα ...

… η Ελλάδα περιμένει ν’ ακούσει το «πυρ». Η τελευταία της επιθυμία είναι να πάρει τη δόση των 31,5 δισ. Ίσως η επικεφαλής του εκτελεστικού αποσπάσματος τη λυπηθεί και της δώσει ένα 100άρι τσιγάρο. Μια δόση, δηλαδή, των 44 δισ. αν και η πιθανότητα αυτή δεν παίζει πια. Ούτως ή άλλως δε δίνεις ολόκληρο τσιγάρο στο μελλοθάνατο. Καλύτερα να τελειώνεις μαζί του μια ώρα αρχύτερα.
Ασχολείται αυτή η τρικομματοεκτρωματική κυβέρνηση, τα ελληνικά ΜΜΕ και σχεδόν όλοι μας, με το αν θα πάρουμε τη δόση. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ή δεν έχουμε καταλάβει πως το τέλος πλησιάζει ορμητικό ή ότι το έχουμε συνειδητοποιήσει μια χαρά κι απλώς λέμε στη Μέρκελ να μας αφήσει να δούμε μία ακόμη ανατολή του ήλιου πριν μας εκτελέσει.

Αποκρούστηκε φασιστική πρόκληση στο Ελληνικό

altΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΗΓΑΝ "ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ" ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ Μ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!
Σάββατο μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Ελληνικού έκανε την εμφάνισή της μια 30μελής συντετατγμένη ομάδα φασιστών με σημαίες και συνεργεία διανομής τύπου. 
Πολίτες του Ελληνικού με επικεφαλής το Δήμαρχο και αντιδημάρχους απώθησαν τη συμμορία έξω από τα όρια της πόλης για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι τη Γλυφάδα.
Εκεί το πλήθος του κόσμου στο οποίο είχε προστεθεί και ο δήμαρχος Γλυφάδας, με πολίτες της πόλης του, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με χημικά από ανδρες των ΜΑΤ που έσπευσαν να καλύψουν τη φυγή των φασιστών.

Άλωση θεσμών εν όψει !‏

Οι «Δανειστές», ετοιμάζονται, ν’ αλλάξουν την μορφή του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. 
Θέλουν, ν’ απαλείψουν, τις Θεσμικές Δικλίδες, δια των οποίων, ελέγχεται, το Δημοκρατικό κράτος.
Ν’ απαλλαγούν, δηλαδή, από τα εμπόδια, όπως το Συμβούλιο της Επικράτειας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, ακόμη και από την ίδια τη Βουλή.
Στην συνέχεια, να δώσουν υπερεξουσίες στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ των Κομμάτων, τους οποίους, ΕΛΕΓΧΟΥΝ, πλήρως.
Αυτά, προσπαθούν να περάσουν, με την επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος, που ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. Η προετοιμασία, βρίσκεται στα προπαρασκευαστικά στάδια.
Τέτοιο στάδιο, αποτελεί, η αναφορά στη Βουλή, από Βουλευτή της Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ότι, «η διάταξη του άρθρου 60 του Συντάγματος που λέει, ότι οι Βουλευτές έχουν απεριόριστη γνώμη, έχει όρια περιορισμού. Περιορίζεται, από το άρθρο 29 του Συντάγματος περί οργανωμένων Κομμάτων. Δηλαδή, η γνώμη του Βουλευτή, ΔΕΝ πρέπει, να είναι ελεύθερη, ενώπιον του Κόμματος και του Αρχηγού.
Αν έτσι γίνει, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Να Νομοθετούν, μόνο, οι ΑΡΧΗΓΟΙ.
Μόνο, που, γι’ αυτούς, έχουμε την δεινή εμπειρία, πως, γίνονται, ταπεινοί υπάλληλοι, της δύναμης των Ομίλλων ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, που, καταστρέφουν την χώρα και απειλούν τον πλανήτη.
Η Ιστορία έχει διδάξει πως, όταν αλώνονται οι Θεσμοί, κυριαρχεί, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Στην δική μας περίπτωση, απλώνεται, σαν θεριεμένο κύμα, η δικτατορία των Τοκογλύφων. Η χειρότερη, απ’ όσες, έχει γνωρίσει η ιστορία των Λαών. Είναι αυτή, που, καταργεί τα κράτη και εξαθλιώνει τους πολίτες.
Τέτοιου είδους ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, θέλουν λαϊκά αναχώματα. Που θα εμποδίζουν, τις προελάσεις τους. Και επιθετικούς μηχανισμούς. Που, θα τις ξεθεμελιώνουν.
Τέτοια δύναμη, είναι η «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (που έχει αναγνωριστεί, με τις υπ’ αριθ’ 715/2012 και 4005/2012 Αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών),
Αυτή αξιώνει, ΝΟΜΟ, στην Ευρώπη, που, θα καθιερώνει, πως, «όταν τα κράτη-μέλη υποδουλώνονται από τους Δανειστές και οι πολίτες, εξαθλιώνονται από τα χρέη, αυτά ΔΕΝ πληρώνονται.
Υπόγραψε την καθιέρωσή του:
http://www.1millionsignatures.eu/

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Π.Στάινμπρουκ : «Ούτε ένα σεντ» δεν έχει πληρώσει η Γερμανία για την Ελλάδα

Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί οι εγγυήσεις που έχει αναλάβει η Γερμανία τελικά να καταβληθούν, κάνει λόγο ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Πέερ Στάινμπρουκ σε συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στην «Bild am Sonntag» και διευκρινίζει ότι μέχρι τώρα η χώρα δεν έχει πληρώσει χρήματα για την Ελλάδα.
«Ως τώρα η Γερμανία δεν έχει πληρώσει για την Ελλάδα «ούτε ένα σεντ», παρά έχει αναλάβει μόνο εγγυήσεις», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Στάινμπρουκ.
«Αλλά είναι πιθανό, αυτές οι εγγυήσεις να καταστούν πληρωτέες», προσθέτει και υπογραμμίζει ότι οι Γερμανοί πρέπει για την συνοχή της Ευρώπης να υποβληθούν σε θυσίες.
«Βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε μια ένωση ευθύνης. Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει για τα επόμενα οκτώ χρόνια να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές και θα χρειαστεί για αυτό γέφυρες. Για αυτές τις γέφυρες, θα πρέπει να φροντίσουμε εμείς και αυτό κοστίζει χρήματα», επισημαίνει ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Το συγκλονιστικό γράμμα της μάνας

Πηγή: nocomments

Μία συγκλονιστική επιστολή έφτασε στο nocomments από μία μητέρα 4 παιδιών, που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση. Η 34χρονη περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά της τον τελευταίο χρόνο που πλέον δεν της έχουν αφήσει άλλα περιθώρια. Σας παραθέτουμε την επιστολή ως έχει:

     Ονομάζομαι Κ.Α. είμαι 34 ετών, παντρεμένη εδώ και 17χρόνια και έχω 4 παιδιά. Ένα κορίτσι 14 και τρία αγόρια 10, 9 και 6 ετών. Σήμερα το πρωί δεν είχα να δώσω στα παιδιά ούτε γάλα, πήγαν νηστικά στο σχολείο και δεν ήταν η πρώτη φορά. Το μεσημέρι για τέταρτη συνεχόμενη μέρα τους έφτιαξα μακαρόνια και το απόγευμα για Τρίτη φορά σύνδεσα παράνομα το ρεύμα στο σπίτι μου. Έσφιξα την γροθιά μου, κοίταξα τον άντρα μου στα μάτια και του ψιθύρισα «θα το παλέψουμε…». Αυτό λέω και στον εαυτό μου κάθε μέρα, κάθε πρωί που ξυπνάω κάθε βράδυ που κοιμίζω τα παιδιά μου. ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μητέρα δυο ανήλικων παιδιών: «Ονομάσατε τα παιδιά μου τεκμήριο»

Μία επιστολή γεμάτη οργή και αγανάκτηση αποφάσισε να στείλει προς όλους τους αρμοδίους, μια ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Κρήτη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Η επιχειρηματίας και μητέρα εκφράζει την οργή της αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας και τα πρόσφατα ψηφισθέντα μέτρα στη βουλή.

Διαβάστε την επιστολή αναλυτικά
«Ενημερώθηκα από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Ηρακλείου (PALSO), μέλος του οποίου είμαι για τα καταστροφικά μέτρα που ψηφίσατε πρόσφατα στη βουλή εις βάρος του κλάδου μου, τα οποία θα οδηγήσουν τα ΚΞΓ στον αφανισμό και θα ήθελα να σας στείλω την παρακάτω επιστολή μήπως και επιτέλους να καταλάβετε ποιο είναι το έργο που επιτελούμε, ποιος ο ρόλος μας και στις δυσκολίες και ποιες οι καταστροφικές συνέπειες για τον κλάδο μου, αλλά και για την ελληνική κοινωνία, αν τα μέτρα σας εφαρμοστούν!
Λέγομαι Μεσσαριτάκη Ευαγγελία του Οδυσσέα.......

"Υπάρχει μια σύγκρουση πέρα απο το χρέος της Ελλάδα και αφορά τη διαχείριση της ευρωπαϊκής κρίσης"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πανεπιστημιακός, Γιώργος Σταθάκης, μιλά στο Κόκκινο για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα..

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Περικλής Βιζουκίδης, o δοσίλογος της Θεσ/κης που αναβιώνει!!!! Σα δε ντρεπόμαστε

Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης)
Στις 19/10/2012, λίγες μόνο μέρες πριν την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί και τους Έλληνες συνεργούς τους στις 30 Οκτωβρίου 1944, και ενώ επιτέλους το ελληνικό κράτος αναγνώρισε και «ντε γιούρε» στις 24/10/2012 πως η πόλη μας είναι «μαρτυρική», η «Επιτροπή του άρθρου 8 του Ν.3463/2006» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Μακεδονίας-Θράκης «λόγω έλλειψης επαρκών και πειστικών στοιχείων» (sic) απέρριψε την από 25-8-2011 απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  Θεσσαλονίκης  να μετονομαστεί η οδός «Καθηγητού Περικλέους Βιζουκίδου» στις Σαράντα Εκκλησιές σε «Αγωνιστών Πανεπιστημίου ΑΠΘ», προς τιμήν των εκπαιδευτικών – φοιτητών που αγωνίστηκαν εναντίον κάθε μορφής τυραννίας κατά την ογδοντάχρονη διαδρομή του ΑΠΘ.
Ιδού τα εμβριθέστατα περί την Ιστορίαν μέλη της Επιτροπής Ονοματοθεσιών: Μαρία Τσάρα (Υπάλληλος της Διοίκησης), Απόστολος Τσολάκης (πρόεδρος Δ. Σ. Θέρμης),   Μιχαήλ Γεράνης (πρόεδρος Δ.Σ. Πυλαίας – Χορτιάτη,) Κωνσταντίνος Ντούρος – Ελένη Χειμαριού (φιλόλογοι).
Πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής δεν κλήθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετα παρέστη μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Οδυσσέας Τόσκας, πρόεδρος της Βασιλικής Ενώσεως  Ελλάδος και αρχηγός της χουντικής ΕΠΕΝ στη Θεσσαλονίκη(!)

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Η αντοχή της μνήμης" παράσταση για τους πρόσφυγες

 Πηγή : Kozani.TV

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης στις 23-12-12 με γενική είσοδο 5,00 €

"Λουκέτο" στις αστυνομικές σχολές για δύο χρόνια

Κλειστές λόγω Μνημονίου θα παραμείνουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων οι σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για τα επόμενα δύο χρόνια, οι δημοφιλείς ακαδημίες που τα τελευταία χρόνια σαρώνουν στις προτιμήσεις των μαθητών αναμένεται να βγάλουν απαγορευτικό για τους νεοεισερχόμενους αφού το "Μεσοπρόθεσμο προβλέπει ότι για το 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Έθνος", αν και το ζήτημα συζητιέται έντονα πίσω από τις κλειστές πόρτες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα στελέχη δεν έχουν τοποθετηθεί για τα νέα δεδομένα.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κατάσχεσαν το σπίτι ανέργου για χρέος 934,54 ευρώ!



πηγή : alphavita
Σε κατάσχεση της πρώτης κατοικίας άνεργου, τρίτεκνου οφειλέτη για το ποσό των 934,34 ευρώ προχώρησε στις 26 Οκτωβρίου η Εφορία Μυτιλήνης, κατ’ εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Ο οφειλέτης, που κατοικεί σε χωριό της Λέσβου, αδυνατούσε να καταβάλει το αρχικό ποσό των 871,72 ευρώ που αφορούσε, μεταξύ άλλων, δύο πρόστιμα του λιμεναρχείου (240 ευρώ), το τέλος επιτηδεύματος και εισφορές προς την εφορία.
Η συνολική οφειλή με τις προσαυξήσεις ανήλθε στα 934,54 ευρώ.
Για το ποσό αυτό, λοιπόν, η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού του, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στις 195.000 ευρώ, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 97.500 ευρώ και με τον πλειστηριασμό να αναμένεται το επόμενο διάστημα.
Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας απαγορεύεται από τη νομοθεσία για οφειλές προς τις τράπεζες και προς ιδιώτες, αλλά όχι προς το Δημόσιο.
Μόνη λύση για την ανακοπή της διαδικασίας είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για την οποία τα δικαστικά έξοδα ανέρχονται στα 680 ευρώ, χωρίς την εκδίκαση!
Με άλλα λόγια, ο οφειλέτης είναι με «δεμένα χέρια», αφού καλείται να δώσει το ίδιο ποσό -που αδυνατεί να διαθέσει καθώς είναι άνεργος- τόσο προς την εφορία όσο και για τα δικαστικά έξοδα.
Ο ίδιος, εξάλλου, τονίζει ότι με δεδομένες τις οικονομικές συνθήκες δεν μπορεί καν να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ως οικογενειάρχης.

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις