Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

Tο μέγεθος της αξίας δεν το ορίζει η παρουσία αλλά το "ανυπόφορο" της απουσίας...

Πλούσιος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που έχει τα περισσότερα, αλλά εκείνος που χρειάζεται τα λιγότερα

Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου.....

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,
αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις..

Ουδείς ασπονδότερος εχθρός εκ του ευεργηθέντος αχάριστου

Όταν πολεμάς για την λεφτεριά,είσαι κιόλας ελεύθερος - Ν. Καζαντζάκης

Όταν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα,
δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, είναι κάτι που πρέπει να μάθεις.

ΑΡΑΖΩ. Άρα ζω!!!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου να βγουν αληθινά, είναι να ξυπνήσεις...

Ο φόβος δημιουργεί μεγάλη σκιά σε μικρά αντικείμενα.

Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται

Καθοριστικό ρόλο σε μια εξαπάτηση δεν παίζει η μαεστρία του απατεώνα, αλλά η διάθεση του θύματος να εξαπατηθεί.

Η ελεύθερη γνώση είναι η γνώση των ελεύθερων

Η ανάρτηση θεμάτων από άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή μας!

Επίσης δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ενυπόγραφων κειμένων ή σχολίων.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Αθήνα γαμ......η , ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει













Σ' ένα χωριό που ζει από τον τουρισμό λόγω της κρίσης τα πάντα έχουν νεκρωθεί. Για να επιβιώσουν οι κάτοικοι, ο ένας δανείζεται από τον άλλο. Ο καιρός περνά μέσα σ' αυτή τη θλιβερή ατμόσφαιρα ώσπου μια μέρα... έρχεται ένας τουρίστας και ζητάει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του χωριού.
Ο ξενοδόχος του λέει την τιμή και εκείνος προπληρώνει με ένα χαρτονόμισμα των 100 Ευρώ. Πριν ακόμα ανέβει στο δωμάτιο του, ο ξενοδόχος πηγαίνει το χαρτονόμισμα στο χασάπη στον οποίο χρωστάει ακριβώς 100 Ευρώ.Ο χασάπης παίρνει το χαρτονόμισμα και τρέχει να το δώσει στον κτηνοτρόφο που τον εφοδιάζει με κρέας.Ο κτηνοτρόφος παίρνει το χαρτονόμισμα και πηγαίνει να το δώσει στην πουτάνα του χωριού που της χρωστάει κάποιες τρυφερές ώρες που πέρασαν μαζί.Εκείνη με τη σειρά της τρέχει και το δίνει στον ξενοδόχο που του χρωστάει μερικές βραδιές που χρησιμοποίησε τα δωμάτια του με τους πελάτες της.Όπως άφηνε το χαρτονόμισμα στη ρεσεψιόν, ο τουρίστας που μόλις κατέβηκε από το δωμάτιο του λέγοντας στον ξενοδόχο ότι δεν του αρέσει και άλλαξε γνώμη, αρπάζει το χαρτονόμισμα και φεύγει.Τελικά τίποτα δεν ξοδεύτηκε, κανείς δεν έχασε, κανείς δεν κέρδισε και όλα τα χρέη ξεχρεώθηκαν!Μήπως κάπως έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση;

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Αύριο η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα

H ΑΜΚΕ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΦΕΙΟΥ» έχει την χαρά να φιλοξενεί στο Alfios river festival τον Φίλιππο Πλιάτσικα σε μιά μεγάλη βραδιά στην Ολυμπία στις όχθες του Αλφειού την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Αθάνατη ελληνική γλώσσα


Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Κάηκε μαγαζί στην Κρέστενα

Στάχτη έγινε μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια λειτουργίας το κατάστημα ενδυμάτων του Γιώργου Καζελή στο κέντρο της Κρέστενας, χθες λίγο πριν το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε στο χώρο του καταστήματος και απείλησε το υπόγειο και τον πρώτο όροφο. Η έγκαιρη επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων αποσόβησε, τα χειρότερα και την επέκταση της φωτιάς σε άλλους χώρους και κτίρια.
Η φωτιά εξερράγη στις 11.10 το πρωί, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το κτίριο. Οι περίοικοι του φώναξαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά και έτρεξε γρήγορα να καλέσει την Πυροσβεστική. «Μέχρι τις 10.30 το πρωί ήμουν μέσα στο μαγαζί. Μετά έκατσα απέναντι στην πλατεία και κοιτούσα προς αυτό. Σε μια στιγμή μου φωνάζουν ότι είχε πιάσει φωτιά, ήρθα και είδα να έχει λαμπαδιάσει η βιτρίνα, στο σημείο που ήταν οι πρίζες. Δεν ήταν από τσιγάρο η φωτιά αλλά από βραχυκύκλωμα» είπε ο κ. Καζελής. Το εν λόγω κτίριο χτίστηκε το 1946 στεγάζοντας αρχικά το πρακτορείο του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια, το 1970, μετατράπηκε σε εμπορικό κατάστημα, ενώ παράλληλα στον πρώτο όροφο λειτουργούσε ξενοδοχείο. Τα εμπορεύματα του καταστήματος ενδυμάτων καταστράφηκαν από τη φωτιά και τον καπνό, και η επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στο ξύλινο ταβάνι του καταστήματος.Να σημειώσουμε ότι πριν από δύο χρόνια περίπου είχε καταστραφεί από πυρκαγιά και το διπλανό, αρκετά παλιό, κτίριο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έντεκα άνδρες του Π.Κ. Κρεστένων με πέντε οχήματα.

ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα διαρκείας, ρεκόρ σε πέντε μέρες

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ, το Σάββατο (11/07) εξαντλήθηκαν τα 21.100 εισιτήρια διαρκείας που είχαν τεθεί αρχικά προς ανανέωση και εν συνεχεία προς πώληση, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη θητεία της διοίκησης Ζαγοράκη. Από 12.200 τη σεζόν 2007-08, πήγαμε στα 19.159 πέρσι και στα 21.100 εφέτος. Μάλιστα η ΠΑΕ αισθάνθηκε την ανάγκη "να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που για πολλοστή φορά απέδειξαν ότι είναι συμμέτοχοι στην αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα".

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ρυθμός διάθεσης σε νέους κατόχους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, αφού μόνο πέντε ημέρες από τη στιγμή που έληξε η προθεσμία για τους παλαιούς κατόχους δόθηκαν περίπου 8.000 κάρτες. Γεγονός που φανερώνει την πίστη του κόσμου στην ομάδα και τον ενθουσιασμό για τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο. Μάλιστα η ζήτηση ήταν τέτοια που αν η διοίκηση αποφάσιζε να διαθέσει και τα εναπομείναντα 8.000 κομμάτια, θα εξαντλούνταν εν ριπή οφθαλμού. Ήθελε όμως να κρατήσει... απόθεμα δίνοντας τη δυνατότητα και σε φιλάθλους της ομάδας που δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Η πώληση 21.100 διάρκειας μεταφράζεται σε ένα ποσό της τάξης των 8 εκ. ευρώ, το οποίο σε δύσκολες περιόδους για την οικονομία είναι ιδιαιτέρως μεγάλο.
Πηγή: contrabet.tv

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Φωτιά στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας

Μέρες του 2007, θυμήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία το προσωπικό της Ζ' ΕΠΚΑ αλλά και οι πυροσβέστες. Το πρωί της Τετάρτης 15-7-09 λίγο μετά τις 11 ξέσπασε πυρκαγιά ακριβώς πίσω από το αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας και κοντά στο εργαστήριο συντήρησης του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου, που είχε υποστεί φθορές στις μεγάλες πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2007.
Η φωτιά εξερράγη σε ξερά χόρτα και έγινε άμεσα αντιληπτή, όπως άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πέντε οχήματα και εφτά άνδρες συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς, μα το κυριότερο ήταν πως πρόλαβαν να μην υπάρξει επέκτασή της εντός του αρχαιολογικού χώρου, τη στιγμή που χιλιάδες τουρίστες πραγματοποιούσαν επίσκεψη. Ο χώρος που κατέκαψε η φωτιά δεν ξεπέρασε παρά ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα. Ωστόσο το συμβάν φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της πυρασφάλειας σημαντικών αρχαιολογικών χώρων όπως αυτός της Ολυμπίας, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή η περιοχή στερείται ενός αξιόπιστου και σύγχρονου συστήματος πυρασφάλειας.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Τουριστικές υποδομές στην Ηλεία (ALDEMAR)

Τα αδελφάκια


Προωθείστε το και σώστε τη ζωή κάποιου.

Τον Απρίλιο του 2007 ένα παιδί, ηλικίας 10 ετών, μαθητής του σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Dante Alighieri, από São Paulo, Βραζιλία, πέθανε χωρίς οποιαδήποτε προγενέστερα ιατρικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά πέθανε σε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στο νοσοκομείο.
Αιτία: Φουσκωμένο στομάχι, θάνατος λόγω ασφυξίας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η κατάστασή του προκλήθηκε από κατανάλωση ουσιών, οι οποίες προκάλεσαν μια έκρηξη στο στομάχι του.
Ένα μπουκάλι Coca Cola Light και στη συνέχεια οι πολύ γνωστές καραμέλες Mentos menthol.
«Η αιτία του θανάτου του παιδιού ήταν το μίγμα των ουσιών στα δύο τρόφιμα».



Ο Alexander B. Mergenthaler από το Ινστιτούτο Χημείας l’Institut USP (France) έλεγξε και ουσιαστικά απέδειξε ότι η ουσία "K INS930", από την Coca Cola Light, αναμιγνυόμενη με καραμέλες Menthos, απελευθερώνει ένα θανάσιμο χημικό γνωστό ως Ta9V4. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αυτός ο συνδυασμός παράγει και απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες αερίου κάτω από υψηλή πίεση - μια έκρηξη!


Ενώ αυτό το γεγονός και η παρουσίασή του στα διάφορα μέσα προκάλεσε δημόσια αντίδραση, η Coca-Cola και η Mentos δεν έχουν εκδώσει καμία δημόσια δήλωση.



Εξω από το Πανόπουλο Ηλείας

Κυνηγοί σπεύσατε

Πώς βρίσκουμε πληροφορίες για μία IP

Σε περίπτωση που θέλουμε να ανακαλύψουμε το που βρίσκεται μία IP διεύθυνση ή κάποια ιστοσελίδα αυτό γίνεται πολύ εύκολα.Αν προκείται για ιστοσελίδα θα πρέπει πρώτα να βρούμε ποιά είναι η IP της διεύθυνση.Κάνουμε λοιπόν το εξής:
Έναρξη—>Εκτέλεση—>CMD
Θα μας ανοίξει την διαχείριση εντολών και εκεί θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε την εντολή tracert και την web address της ιστοσελίδας που θέλουμε να μάθουμε το που βρίσκεται.Για παράδειγμα:
tracert http://www.contra.gr/
Αμέσως θα μας εμφανίσει την IP της ιστοσελίδας η οποία και είναι η 193.92.37.226 και θα αρχίσει η δρομολόγηση από router σε router μέχρι να φτάσει στην τελική διεύθυνση.Έχοντας λοιπόν την IP μπορούμε πλέον να πάμε στην σελίδα http://www.ip-adress.com/ip_tracer/ και να βάλουμε την IP αυτήν στο κενό πεδίο και να πατήσουμε Track IP, Host or Website.
Ακριβώς από κατώ θα μας αποκαλύψει την χώρα,την πόλη,τον ISP της IP διεύθυνσης,το γεωγραφικό ύψος και πλάτος και την τοπική ώρα.Παράλληλα θα έχουμε και εικόνα από το που βρίσκεται η IP μέσω του Google Maps που θα μας εμφανίστει στην ίδια σελίδα.
Παράδειγμα:

Εμφάνιση πληροφοριών μίας IP

Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς στην Ηλεία

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ακρίδες- ‘εισβολείς’ στην πόλη της Αμαλιάδας

Επιδρομή από ακρίδες δέχεται από προχθές η πόλη της Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα να έχουν θορυβηθεί καταστηματάρχες και κάτοικοι, οι οποίοι δεν μπορούν να εξηγήσουν που οφείλεται το φαινόμενο.
Το πρόβλημα εστιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης κυρίως στην περιοχή του πεζόδρομου και τη μεγαλύτερη ‘επίθεση’ δέχτηκαν οι θαμώνες των καφέ στην περιοχή, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν ησυχία, αφού οι ακρίδες έκαναν στην κυριολεξία ‘χαμηλές’ πτήσεις επάνω τους, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.
Το ίδιο βράδυ εντοπίστηκε το πρόβλημα και σε άλλα σημεία της Αμαλιάδας, ενώ ακρίδες εντοπίστηκαν και επάνω σε αυτοκίνητα καθώς και μέσα σε κατοικίες, αφού λόγω ζέστης τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και οι ακρίδες βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν μέσα σε αυτά. Χθες το πρωί η κατάσταση ήταν σαφώς καλύτερη, ωστόσο η ανησυχία δεν έχει μειωθεί και πολλοί φοβούνται ότι μπορεί οι ακρίδες να κατακλύσουν την πόλη, αλλά και τις καλλιέργειες προκαλώντας καταστροφές.

Σάρωσε η Βανδή στο θέατρο Φλόκα

Η Δέσποινα Βανδή βγήκε στη σκηνή, ουσιαστικά στο δεύτερο μισό της συναυλίας. Με καυτό τζιν σόρτς και απόλυτα νεανική εμφάνιση, ξεκίνησε το πρόγραμμά της με τη νέα επιτυχία της «Υπάρχει ζωή» και συνέχισε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν για κάποια τραγούδια δύο χορευτές με εντυπωσιακές φιγούρες, ενώ λίγο αργότερα έκανε διαδοχικά ντουέτα με τους Νίκο Βουρλιώτη, Ισορροπιστή και το Θηρίο που τραγούδησαν το «Μαύρα Μεσάνυχτα» από το ομότιτλο και πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Mega. Στο τελευταίο μέρος της συναυλίας η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.

Τα κινητά «ένοχα» για καρκίνο

Η ακτινοβολία των κινητών είναι ένοχη για τη ραγδαία αύξηση του αριθμού κρουσμάτων καρκίνου των σιελογόνων αδένων στο Ισραήλ.
Η μελέτη, την οποία διεξήγαγε η ισραηλινή Οδοντιατρική Ενωση μεταξύ του 1970 και του 2006 και η οποία δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα «Ηaaretz», δείχνει μια σημαντική αύξηση των κακοηθών όγκων οι οποίοι προσβάλλουν τον αδένα της παρωτίδας - του μεγαλύτερου από τους σιελογόνους αδένες- που βρίσκεται κάτω από αυτί, δηλαδή σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου ακουμπά το κινητό τηλέφωνο.
«Μεταξύ του 1980 και του 2002, ο αριθμός των καρκίνων της παρωτίδας παρέμενε σταθερός στους 25 ετησίως, ενώ κατά τα επόμενα πέντε χρόνια εκτοξεύτηκε στα 75», εξήγησε η Αβί Ζινί της οδοντιατρικής σχολής «Ηadassah».

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πριγκιπέσσα από τον Βασίλη Καρρά

Γεια σου ΜΠΑΟΚΑΡΑ

Τελικά οι μοναδικές διαχρονικές αξίες που υπάρχουν είναι: ο ΠΑΟΚ , ο Καράς , ο Διονυσίου και ο Μάλαμας.
Τίποτε άλλο!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Η πρώτη πλαστική!!!! γέφυρα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ντόιτσε Βέλε («ΝΒ»), δόθηκε στην κυκλοφορία - στην Autobahn 455, στο ύψος του Φρίντμπεργκ - η πρώτη γέφυρα της Ευρώπης, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από συνθετικές ύλες, κατασκευάστηκε σε άλλο σημείο της χώρας, ενώ μεταφέρθηκε και συναρμολογήθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή εν μία νυκτί.
Οι μηχανικοί του Πολυτεχνείου σχεδίασαν μια γέφυρα με οδόστρωμα από συνθετικές ύλες και ατσάλινους πυλώνες, το σχέδιο εγκρίθηκε και στα τέλη Ιουλίου συναρμολογήθηκε η γέφυρα. Έτσι, για πρώτη φορά, μια έστω και μικρή γέφυρα, μήκους 27 μέτρων, η οποία ζύγιζε 58 τόνους, συναρμολογήθηκε εξ ολοκλήρου σε άλλο σημείο - περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή τοποθέτησής της - και μεταφέρθηκε με ειδικά φορτηγά τη νύχτα εκεί όπου επρόκειτο να τοποθετηθεί. Μέσα στην ίδια νύχτα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και η γέφυρα δόθηκε στην κυκλοφορία. Το ατού της νέας, «πλαστικής γέφυρας», όπως την αποκαλούν χαριτολογώντας οι κατασκευαστές της, είναι το οδόστρωμά της.Είναι ελαφρύ, ασυνήθιστα λεπτό και κοίλο κατά 22 εκατοστόμετρα. Διότι, όπως εξήγησε ο επικεφαλής πολιτικός μηχανικός Μάρκους Γκάμπλερ, «οι συνθετικές ύλες διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ακόμη και από το ατσάλι ανάλογα με το πώς και πού τις χρησιμοποιείς. Η νέα γέφυρα διαθέτει υλικό υψηλής απόδοσης και το ενισχυτικό υλικό των συνθετικών της υλών δεν καταστρέφεται από το νερό και την υγρασία, σε αντίθεση με τις γέφυρες από ατσάλι, μπετόν και βεβαίως ξύλο».Επιπλέον, η «πλαστική γέφυρα» δε χρειάζεται βάψιμο, εκτός από τους ατσάλινους πυλώνες της, δεν καταστρέφεται από το νερό και το αλάτι και χρειάζεται το πρώτο σέρβις έπειτα από 40 χρόνια. Στον αντίποδα, οι γέφυρες από μπετόν χρειάζονται κάθε 20 χρόνια πραγματικές επισκευές, ενώ οι έλεγχοι και τα βαψίματα είναι συχνότερα. Σ� όλα αυτά, μάλιστα, πρέπει να προσθέσουμε και τα κονδύλια για το κόστος του μποτιλιαρίσματος, που προκαλεί η χρονοβόρα κατασκευή τους.Για όλους αυτούς τους λόγους, η πλαστική γέφυρα του κρατιδίου της Έσης χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα οικονομική. Σύμφωνα, μάλιστα με τους ειδικούς, σημαντικότατο θεωρείται πως είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Διαθέτει 137 αισθητήρες που φροντίζουν για την ασφάλεια και την εξοικονόμηση κονδυλίων, καθώς καταμετρούν καθημερινά τη φθορά, αλλά και τον αριθμό των αυτοκινήτων, που τη χρησιμοποιούν.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ποιος έβγαζε ένα χρόνο χαλίκια από το Αλφειό με το πρόσχημα τον αντιπλημμυρικών έργων μετά από τις φωτιές στην Ηλεία?

Μα φυσικά η εταιρεία Κερκετεύς !!!!!

Και ποιος είναι είναι ο Διευθύνων σύμβουλος αυτής?
Ο Γιώργος Τρομπούκης!!!!!!!

Βρωμιά και δυσωδία. Όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο βρώμικος γίνεται ο Αύγουστος του 2007 της ολοκληρωτικής πυρκαγιάς στην Πελοπόννησο.

Διαβάστε περισσότερα στο : http://mnodaros.blogspot.com/

Γι αυτό υπάρχουν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Νίκος Καζαντζάκης

Είναι δυο τύποι στο γραφείο και μια μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο να φορά ενα σκουλαρίκι. Ξέροντας πως είναι γενικά συντηρητικός τύπος, παραξενεύεται, και τον ρωτάει: "Καλά ρε συ, σκουλαρικάκι?"
--"...Ναι, ναι.." απαντά ο άλλος, φανερά ενοχλημένος.
Του την έχει δώσει η περιέργεια του πρώτου, οπότε μετά απο ώρα: "Καλά, απο πότε φοράς σκουλαρίκι; Δεν το φανταζόμουν ποτε!
" Οπότε ο άλλος: "Ούτε γω το φανταζόμουν, αλλά έλα που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο.."

Ποια θα είναι η τιμωρία για τους ήδη φυλακισμένους?

Ποια θα είναι η τιμωρία για τους ήδη φυλακισμένους για την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου?




Μα φυσικά η αποφυλάκιση τους !!!!!





Τι μπορεί να συνετίσει ή να συμμορφώσει τους ήδη φυλακισμένους , αφού και μέσα από τη φυλακή συνέχιζαν την εγκληματική τους συμπεριφορά ?



Μα φυσικά η αποφυλάκισή τους!!!!!

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Κάτω τα ξερά σας από τα Indymedia!

Παρασκευή 10 Ιούλη, 8μμ, Πολυτεχνείο

Mέσα στα πλαίσια των κατασταλτικών μεθοδεύσεων από το κράτος και τους φασίστες εντάσσεται και η δημοσιοποίηση του εξώδικου του ΟΤΕ με σκοπό να κλείσει το athens.indymedia. Την Τρίτη 7 Ιούλη, μία μέρα μετά την απαντητική επιστολή του ΕΔΕΤ στον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ επιστρέφει και με νέο εξώδικο, στο οποίο απειλεί την Πανεπιστημιακή κοινότητα ότι εντός 5 ημερών θα διακόψει τελείως το δίκτυο αν δεν "συμμορφωθεί", δηλαδή αν δεν κόψει τα 2 ελληνικά indymedia.
To αξιοσημείωτο είναι πως και τα 2 εξώδικα δημοσιεύτηκαν ταυτόχρονα με την απόδοση τους στην ΕΔΕΤ σε φασιστοσάιτ ακολουθούμενα από πανηγυρισμούς. Αποδεικνύεται έτσι, για άλλη μια φορά, η αγαστή συνεργασία φασιστών, Ν.Δ. και οργανισμών που έχουν αναλάβει να "κάνουν τη δουλειά" μέσα στα πλαίσια δήθεν εταιρικών συμφωνιών, για το μικρότερο δυνατό πολιτικό κόστος των κυβερνώντων. Πραγματικές προθέσεις τους είναι η καταστρατήγηση του ασύλου, η λογοκρισία και η ανελευθερία στη διακίνησης των ιδεών. Αφού απέτυχαν στις προηγούμενες προσπάθειές τους με τεχνικές μεθοδεύσεις προσπαθούν τώρα να γενικεύσουν την απόλυτη καταστολή. Το σχέδιό τους διαφαίνεται πια ξεκάθαρο. Μετά τις εισαγγελικές "παραγγελίες" ενάντια σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, τα πογκρομ ενάντια στους μετανάστες, ακολουθεί το indymedia, αφού η αντιπληροφόρηση έπαψε προ πολλού να είναι ένα απλό πείραμα και αποδείχτηκε πολλές φορές στο παρελθόν η χρησιμότητά της.
Το Indymedia, εκτός από μέσο διακίνησης ιδεών, αποτελεί ένα αδιαμεσολάβητο μέσο ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τις κινηματικές δράσεις. Η απάντηση στην καταστολή δεν μπορεί παρά να είναι άμεση, κινηματική και πολιτική.
Το indymedia είναι δικό μας και θα μείνει ζωντανό, για όσο το χρειαζόμαστε,στην πορεία για την αλλαγή αυτού του κόσμου.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

R.I.P. μεγάλο Μπαόκι.

Τη μισή του ζωή ήταν μαύρος και την άλλη του μισή ήταν άσπρος. Δικός μας ήταν. Μπαοκάρα!

Σε απεργία τα Κ.Ε.Π.

Μετ' εμποδίων για τους δικαιούχους ξεκίνησε χθες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του έτους 2009. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΚΕΠ. Έτσι όσοι θέλησαν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά χθες, πρώτη μέρα της έναρξης του προγράμματος, βρήκαν τα γραφεία του ΚΕΠ στο Δήμο Πύργου εντελώς άδεια. Αντιθέτως τα ΚΕΠ στη Νομαρχία Ηλείας που λειτουργούσαν περισσότεροι ήταν εκείνοι που μπήκαν για να κάνουν ερωτήσεις παρά να καταθέσουν αιτήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μια αίτηση υποβλήθηκε χθες στο συγκεκριμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης.
Οι αιτήσεις πάντως μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2009 και δικαιούχοι είναι Έλληνες και οι αλλοδαποί που έχουν καταβάλει εισφορές υπέρ του ΟΕΚ και έχουν ανώτατο όριο ετήσιου εισοδήματος μέχρι: 12.000 ευρώ ο άγαμος και ο έγγαμος χωρίς παιδιά, 14.000 ευρώ ο έγγαμος με ένα παιδί, 16.000 ευρώ με 2 παιδιά, 18.000 ευρώ με 3 παιδιά και 20.000 ευρώ με 4 παιδιά.Η επιδότηση αφορά ενοίκια που κατέβαλαν οι δικαιούχοι για μίσθωση κατοικίας το προηγούμενο έτος και θα καταβληθεί εφάπαξ, εφόσον βέβαια πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που καταβάλλουν εισφορές στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ενώ ευνοϊκές ρυθμίσεις ισχύουν για ειδικές ομάδες του πληθυσμού, όπως για παράδειγμα είναι οι άνεργοι και όσοι έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα, όπου το ποσόν της επιδότησης είναι αυξημένο έως και 50%. Σε περίπτωση που η μίσθωση της κατοικίας δεν έχει φθάσει στους 12 μήνες, θα καταβάλλεται το ανάλογο ποσό επιδόματος.Για τους δικαιούχους που τέλεσαν τον γάμο τους το 2009 και συνεπώς κατά τον προηγούμενο χρόνο ήταν μεμονωμένα άτομα και μίσθωναν κατοικία, για τη χορήγηση της επιδότησης ενοικίου έτους 2009 θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα εισοδήματα του ενός εκ των δύο συζύγων και συγκεκριμένα εκείνου που θα υποβάλει την αίτηση στο πρόγραμμα.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Το λέγαν Ξάστερο


Οπλοστάσιο στο Γούμερο


Μεγάλη ποσότητα από σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, μια ξιφολόγχη και ένα περίστροφο, βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα 61 ετών από το Γούμερο, σε κατ' οίκον έρευνα που έκαναν χθες οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου. Ο 61χρονος υποστήριξε ότι το όπλο και τις σφαίρες, του τα χάρισε ένας Αλβανός υπήκοος, ενώ η ξιφολόγχη ήταν ένα κειμήλιο που κατείχε από τον πατέρα του. Πρόκειται για μια νέα επιτυχία των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε μια εποχή όπου παρουσιάζεται αρκετή δραστηριότητα στον τομέα της εγκληματικότητας.
Του τα χάρισε Αλβανός
Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για την υπόθεση αυτή. Η προσέγγιση έγινε προσεκτικά και την κατάλληλη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του δράστη. Στις 9.30 χθες το πρωί έφτασαν στο Γούμερο και μπήκαν στο σπίτι του 61χρονου. Εκεί βρήκαν ένα περίστροφο μάρκας Smith and Wesson, 266 φυσίγγια και τρεις κάλυκες για το συγκεκριμένο τύπο όπλου των 38 cal, 50 φυσίγγια των 38 cal Special, 56 φυσίγγια των 32 cal, μάρκας Smith and Wesson, 76 φυσίγγια των 9 mm μάρκας Luger και 73 φυσίγγια των 45 cal. Ακόμα βρέθηκε μια ξιφολόγχη με τη θήκη της μήκους 25 εκατοστών. Ο 61χρονος συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Εκεί κατά την προανάκριση ο δράστης αρνήθηκε να κατονομάσει το άτομο από το οποίο προμηθεύτηκε το όπλο και τις σφαίρες. Το μόνο που δήλωσε ήταν ότι περίπου πριν από δέκα χρόνια, ένα άγνωστο άτομο Αλβανικής υπηκοότητας που ονομαζόταν Μπερνάρ ήταν αυτός που του ζήτησε να τα πάρει. Φέρεται δε να υποστήριξε πως, φοβούμενος τις συνέπειες του νόμου, δεν παρέδωσε ποτέ περίστροφο και σφαίρες στην Αστυνομία. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηλείας και την Ανακρίτρια, από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση αυτή και αναμένεται να γίνει εργαστηριακή διερεύνηση προκειμένου να αποδειχθεί αν το συγκεκριμένο όπλο, έχει πιθανόν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις.

Θα 'θελα να γκρεμίσω τις πυραμίδες του μυστηρίου και της σιωπής που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό σου.

Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας , αλλά άνθρωπος αξίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο

Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Έχω την δική μου γνώμη , αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της.

Αμα θέλω έχω θέληση...... Αλλά δεν θέλω

Παλιά ήμουν αναποφάσιστος,
αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Μην αφήνεις αυτό που σε τρώει , να χορτάσει!!!

Η σάτιρα που ενοχλεί , δεν είναι η άδικη αλλά η εύστοχη σάτιρα

Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα

Χαμένος δεν είναι αυτός που έπεσε , αλλά αυτός που δεν προσπάθησε να σηκωθεί!!
Πάμπλο Γκαρσία

Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις,
πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει;

Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε,
τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

O άνθρωπος ούτε θηρίο είναι ούτε θεός. Είναι ον πολιτικό.

To έγκλημα είναι το ίδιο αποτρόπαιο όποιος και αν το διαπράττει.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Βρε, ένα κλαδί σπάει, δύο δεν σπάνε. Να είστε ενωμένοι.

Ότι εύχεσαι για μένα, να το δώσει διπλό ο θεός σε σένα!!

Δεν είμαι χοντρός.....
Είμαι κοντός για το βάρος μου

Ημουν Άθεος μέχρι που ανακάλυψα ότι είμαι Θεός
(Θεός+Κλήτος = Θεόκλητος)

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε βιβλία για την υγεία.
Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικά λάθη

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα.
Εγώ το 'χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές

Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...

Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

Ευνούχοι ενωθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!!

Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ.

Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Mην πατάτε το χόρτο. Kαπνίστε το !

Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω

Οι γυναίκες είναι θησαυρός. Γι’ αυτό πρέπει να τις θάβουμε!

Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.

Σε παρακολουθώ

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαίρου

Οι πιο προσφατες ειδησεις απο Blogs. Ξενες αναδημοσιευσεις κειμενων & φωτογραφιων απο ιστολογια.

Ανοικτη Διακυβερνηση » Διαβουλευσεις

Ανοικτη Διακυβερνηση » Προσκλησεις